Βαθμολογία

«Γκέλα» για τον πρωτοπόρο!

Στον Τύρναβο σταμάτησε το σερί του Απόλλων Λάρισας αφού έφερε ισοπαλία με τον τοπικό Αστέρα 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε κάτι το σημαντίκο. Μόνο ένα σουτ του Γαλάνη στο 38’. Το παιχνίδι παιζόταν πιο πολύ στο κέντρο και τα λάθη ήταν πολλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το καλημέρα οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι. Ο Πάσιος Παναγιώτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Μπαντής Γιώργος θα ευστοχήσει στο πέναλτι για το 1-0 αιφνιδιάζοντας έτσι τους φιλοξενούμενους. Όμως η απάντηση ήρθε στο 70’. Ο Ιωαννίδης θα φέρει το σκορ στα ίσα 1-1.

Ο ίδιος παίχτης είχε την ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του στο 85’.Συγκεκριμένα ο Αντωνόπουλος θα πετύχει το δοκάρι και στην συνέχεια ο Ιωαννίδης θα το ξαναπετύχει. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και είχαν και αυτοί δοκάρι 2 λεπτά αργότερα με τον Καραγκούνη Σωτήρη.

Να αναφέρουμε οτι ο προπονητής του Αστέρα Τυρνάβου, Θανάσης Παπακωσταντίνου δίνει συγχαρητήρια στη διαιτησία.

Αστέρας Τυρνάβου (Θανάσης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Α., Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Β., Καρατζούνης, Καρακώστας, Πάσιος Αν., Πάσιος Π., Γαλάνης, Τσακίρης Κ., Μπαντής Γ., Γκαραγκούνης Σ.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Κουσιάς, Παππάς, Κολοβός, Ευσταθιάδης, Εμμανουήλ (70′ Γεωργαντζιάς), Σκάκος, Νάτσης, Σούλι (46′ Ιωαννίδης), Τασόπουλος (46′ Σάλα), Ψαρούλης, Αντωνόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Ευστρατίου, Γκόγκος.

Βασίλης Παπαχατζής