Βαθμολογία

Φώλλας: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Ο Π.Ο.Ε., πέρασε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1’ ΕΠΣΛ, μετά την νίκη του επί της Ακαδημίας Τυρνάβου με σκορ 0-1, αλλά και την ήττα της Αμυγδαλέας με σκορ 2-1 από τον Πλατύκαμπο. Πλέον, στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός και προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύει.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, κύριο Νίκο Φώλλα, που δήλωσε τα εξής σχετικά με την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του: «Σίγουρα, είναι ενθαρρυντικό για εμάς το ότι περάσαμε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας για εμάς στο πρωτάθλημα, διότι μας λείπει η εμπειρία και δεν μπορούμε να διαχειριστούμε κάποια παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά, είμαι πολύ ευχαριστημένος, από τα παιδιά μέχρι στιγμής και στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο, παρ’ όλα αυτά, είμαι αισιόδοξος, διότι υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις. Το πρωτάθλημα φέτος είναι συναρπαστικό και θα έχει μεγάλη διάρκεια, μέχρι να ξεκαθαρίσει κάτι στην βαθμολογία».

-Σχετικά με τον κόσμο: «Ο κόσμος της Ελασσόνας, θέλουμε να σταθεί κοντά μας και να στηρίξει τις προσπάθειές μας. Εμείς, πρωτίστως θέλουμε το αποτέλεσμα και μετά να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου από τον κόσμο, διότι είμαστε μια νεανική ομάδα».

Γιώργος Μητσιούλης