Βαθμολογία

Καθάρισε ο Βενέτης από την άσπρη βούλα

Σημαντική νίκη με σκορ 0-1 πήρε το Καλοχώρι, μέσα στην έδρα της Λάρισας 2012, στο ντέρμπι της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερα πατήματα μέσα στο γήπεδο και κατάφεραν έτσι να πάρουν το τρίποντο, το οποίο τους κρατάει ζωντανούς στο όνειρο της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι, απείλησαν στο πρώτο μέρος, κυρίως με τον Τσιτσόπουλο, ωστόσο η Αναγέννηση Καλοχωρίου άνοιξε το σκορ, όταν στο 43ο λεπτό, ο Ταχτιντής, κέρδισε πέναλτι από τον Γκόλτσιο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βενέτης, που ήταν εύστοχος και έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Λάρισας έχασε ευκαιρίες με τον Μάντζα, ενώ το Καλοχώρι, θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως ο Σαμπάνης αρχικά και στην συνέχεια ο Ταχτιντής, δεν βρήκαν στόχο στο 71ο λεπτό.

Τέλος, να σημειωθεί πως για την ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη, αποβλήθηκε ο Γεωργίου στο 88ο λεπτό, ο οποίος είχε βγει ως αλλαγή οκτώ λεπτά νωρίτερα, για διαπληκτισμό που είχε με τον Ταχτιντή.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Τσιτσόπουλος, Γεωργίου(80’ Σκέντζας), Φλώρος Παν., Ξαφάρας, Δόνος, Μάντζας, Φλώρος Παντ., Δαλαμπύρας, Γαρυφαλλόπουλος(65’ Σκέντζας Ευ.), Γκόλτσιος(65’ Νταής).

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαΐτης, Μάρκου Β., Μαλαχτάρης, Καπετάνι, Έξαρχος, Μπούνα, Ταχτιντής(88’ Παιδής), Σπυρόπουλος(46’ Σαμαράς), Σαμπάνης(78’ Μάρκου Κ.), Βενέτης.

Διαιτητής: Τζήλος Βοηθοί: Ακρίβος, Τσακνάκης.

Γιώργος Μητσιούλης