Βαθμολογία

Το πίστεψε και το πήρε ο Δολιχιακός

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Δολιχιακός, απέναντι στην Ραχούλα, για την Α1’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι, πήγαν με πολλές ελλείψεις σε αυτό το παιχνίδι και κατέβασαν εντεκάδα ανάγκης, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα, ενώ η γηπεδούχος ομάδα, ήταν σαφώς καλύτερη.

Στο 43ο λεπτό, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, άνοιξε το σκορ για τον Δολιχιακό, κάνοντας το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Ραχούλα, μείωσε στο 56ο λεπτό, με τον Αργυρακούλη, όμως στο 68’ ο Στέφανος Σουγλής με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον Δολιχιακό. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κώστα Καζάκη, είχε δοκάρι στο 84’ με τον Παναγιώτου.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Λικάι, Κατσιαμήτας, Τριανταφύλλι, Σαπάκος, Κουτσογιάννης, Σουγλής Στ., Ράμμος, Σκάντζος(30’ Παπακωνσταντίνου Β., λ.τ.), Παναγιώτου(88’ Τζήκας), Σουγλής Κ., Γκόγκουρας(83’ Μαντζάρας).

Δόξα Ραχούλας(Θοδωρής Σκύφτας): Ξεσφύγγης, Θεοχαρούλης Μιχ., Καραπετσάνης, Τέγος, Βλησαρούλης Ν., Αρχοντής, Τάχος, Αργυρακούλης(68’ Κουμπόλι, λ.τ.), Τζανάκας, Σταμπουλάκης Θ., Μηταλούλης.

Διαιτητής: Γιάντσης Βοηθοί: Νίκζας, Παπαδημητρίου.

Γιώργος Μητσιούλης