Βαθμολογία

Συνοπτικές διαδικασίες και πεντάρα για τον Απόλλωνα

Μεγάλη νίκη με σκορ 5-0 πήρε ο Απόλλωνας Λάρισας, που κέρδισε την Δόξα Ομορφοχωρίου με αυτό το σκορ για την Α1’ ΕΠΣΛ. Έτσι, η ομάδα της Λάρισας, διατήρησε την διαφορά της και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 6ο λεπτό, ο Απόλλωνας έδειξε τις διαθέσεις του, όταν ο Ευσταθιάδης έκανε το 1-0, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι, είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας συνέχισε να πιέζει και έκανε το 2-0 στο 50’ με τον Νάτση, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Χαρούλης, σημείωσε το 3-0. Στο 75’ ο Μπόντε, αύξησε το σκορ κάνοντας το 4-0, ενώ το τελικό 5-0, διαμόρφωσε ο Δαλαμπύρας στο 85ο λεπτό.

Απόλλων Λάρισας(Γιάννης Μάγγος): Κουσιάς, Ορλάντο(46’ Μούτσιος), Σκάκος, Εμμανουήλ, Νάτσης, Ευσταθιάδης, Αντωνόπουλος(60’ Δαλαμπύρας), Κολοβός, Χαρούλης, Ιωαννίδης(70’ Μπόντε), Γεωργαντζιάς.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Χρήστος Ντικολιανίδης): Μπίτης, Σκέντζας, Κουρούκας, Ιορδανίδης, Τσιάμης Χρ., Βιλανάκης, Τσακαβίτης, Ζυγογιάννης, Τσιάμης Μ., Πασχαλίδης, Τζήμουλας(75’ Χριστοδούλου Ρ.).

Διαιτητής: Διαμαντής Βοηθοί: Γκρέτσης, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης