Βαθμολογία

Ο Πλατύκαμπος συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο!

Το νεανικό συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και κατάφερε να κερδίσει την έμπειρη ομάδα της Αμυγδαλέας με σκορ 2-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, τις περισσότερες φάσεις και δύο γκολ. Η ομάδα της Αμυγδαλέας άργησε να ανεβάσει στροφές και το μόνο που κατάφερε ήταν στο 76’ να μειώσει το σκορ. Στο ίδιο λεπτό ο Πλατύκαμπος έμεινε και με παίκτη λιγότερο αφού ο Φώτος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 15’ ο Σεϊζης έκανε το σουτ, ο Φώτος πήρε την κεφαλιά αλλά την έστειλε άουτ. Στο 23’ εκτέλεσε φάουλ ο Λαβαντσιώτης, πήρε ο Μαυρομάτης και έστειλε το σουτ σύριζα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 38’ ο Σεϊζης έβγαλε τη σέντρα και ο Φώτος με γυριστό σουτ στο γάμα έκανε το 1-0. Στην επανάληψη στο 74’ ωραίος ελιγμός του Μαυρομάτη μέσα στην περιοχή, έδωσε στον Κατσάνα και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 76’ ο Πολύζος Μ. κέρδισε το πέναλτι, όταν ο Φώτος έκανε χέρι και ο ίδιος το εκτέλεσε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στο 80’ καλό σουτ του Σιούτα Δ.Β. έβγαλε σε κόρνερ ο Παϊτέρης. Στο 90’ ο Ζάχος βρέθηκε πλάγια αριστερά με τον Τέρπο, έστειλε την μπάλα άουτ και τελευταία καλή στιγμή στο 94’ ωραίο χτύπημα φάουλ του Πολύζου Μ. απέκρουσε ιδανικά ο Παϊτέρης.

ΠΑΕ Δήμου Πλατυκαμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Καραχάλιος, Δήμτσας (56’ Κατσιάνας), Καμπουρογιάννης (56’ Χονδρονάσιος), Αργυρούλης, Ηλιόπουλος, Μαυρομάτης, Σεϊζης, Φώτος, Λαβαντσιώτης (90’ Ζάχος), Μπάμης.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Τέρπος, Μητράκας, Παπακωστούλης, Πολύζος Α., Πολύζος Μ., Σιούτας Δ.Σ., Ανδριανόπουλος (60’ Σιούτας Δ.Β.), Ευαγγελούλης (64’ Μεμάϊ), Μοσχοβίτης Θ., Βελετάνης, Μαυρουδής Γ.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Γκανάτσιου, Αναστασίου.