Βαθμολογία

Την καθάρισε από το πρώτο

Η Δόξα Αργυροπουλίου επικράτησε εύκολα της Προοδευτικής Βερδικούσιας με 3-1. Τα γκολ που έφεραν το τρίποντο στο Αργυροπούλι μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ξεκάθαρα στην Δόξα Αργυροπουλίου. Το πρώτο γκολ το έβαλε ο Ζάχος με σουτ μόλις στο 9ο λεπτό. Για να έρθει ο Κόκκορας στο 20’ με μία μονοκόμματη «οβίδα» να κάνει το 2-0. Το 3-0 θα έρθει με κεφαλιά από τον Τσιάγκο στο 35’. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ισορροπήθηκε. Στο 50’ ο Μιχαλές θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή. Ο ίδιος θα αναλάβει την εκτέλεση και θα κάνει το τελικό 3-1.

Απο εκεί και πέρα την κατοχή την είχαν οι φιλοξενούμενοι δίχως όμως να καταφέρουν κάτι. Απο την άλλη οι γηπεδούχοι έψαξαν και το 4ο τέρμα. Ο Τσίαγκος με σουτ ύστερα από πάσα του Κόκκορα θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ. Έτσι θα παραμείνει το 3-1 που κρατάει την Βερδικούσια στην τελευταία θέση.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος (45’ Γκανάτσιος), Μεσημέρης (64’ Μπουζούκας), Βογιατζής, Βλιώρας, Τσούτσας, Μπαχτσιβάνος Σ., Χιούτας, Κόκκορας, Ζάχος, Μπέλτσιος (80’ Δαούλας), Τσιάγκος.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ, Μάνης (46 Κατίνας), Οικονόμου Ν.Γ, Καφές, Στατήρης, Θάνος Θ. (75’ Οικονόμου Ν.Αντ.), Δαούλας Ευθ., Σινάπαλος, Θάνος Γ. (46’ Καρκατσέλας), Δίμκος, Μιχαλές.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Λάκης, Δεληγιάννη Αλ.

Βασίλης Παπαχατζής