Βαθμολογία

Η Ακαδημία τις ευκαιρίες ο Π.Ο.Ε το τρίποντο

Ο Π.Ο.Ε πήρε το διπλό απέναντι στην Ακαδημία Τυρνάβου με 0-1. Με αυτή την νίκη μένει στο παιχνίδι της ανόδου ενώ η Ακαδημία παλεύει να σωθεί.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω χέρι για 20 λεπτά. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ματούλας θα εκτελέσει φάουλ αλλά ο Βλιώρας θα διώξει σε κόρνερ. Το γκολ θα έρθει στο 20’. Ο Καραμάνος θα κάνει το σουτ η μπάλα θα κοντράρει και θα καταλήξει στα δίχτυα του Βλιώρα για το 0-1. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Κουβεντάρη πέντε λεπτά αργότερα. Ο Χαρισούλης θα τον τροφοδοτήσει και ο Κουβεντάρης θα στείλει την μπάλα άουτ στο τετ-α-τετ. Στο 38’ πάλι ο Κουβεντάρης με μπάσιμο θα κάνει το σουτ αλλά η μπάλα θα βγει λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά. Ο Κουβεντάρης θα κάνει το σουτ στο 50’ από αριστερά με την μπάλα να χτυπάει τα δίχτυα από έξω. Στο 75’ σειρά του Σπυρόπουλου να κάνει το σουτ με την μπάλα να βγαίνει λίγο αουτ.3 λεπτά αργότερα πάλι ο Σπυρόπουλος το σουτ αλλά ούτε τώρα η μπάλα θα του κάνει το χατίρι. Στο 85’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι. Συγκεκριμένα ο Παπαδόπουλος θα προλάβει τους αμυντικούς και με λόμπα θα πετύχει το κάθετο δοκάρι. Έτσι ο Π.Ο.Ε πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Βλιώρας, Παπαχατζής Β., Τσίτσα, Δασκαλόπουλος, Ρουντούλης, Σπυρόπουλος, Μπάκος, Χαρισούλης, Παπαχατζής Γ., Κόκκας (70’ Παπαδόπουλος), Κουβεντάρης (89’ Κατσαρός).

Π.Ο.Ε (Νίκος Φώλας): Γκουτζουρέλας, Αβέλλας, Παπαδήμος (70’ Ζυγογιώργος), Καζάκης, Περτζιώνη, Γκαμπέτας, Αθανασέλος (87’ Καλτέκης), Ελευθεριάδης, Καραμάνος, Ματούλας, Ντούμος (78’ Φτίκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Γρηγοριάδης, Καραθάνος.