Βαθμολογία

«Αστέρας» ο Τύρναβος!

Ο Αστέρας Τυρνάβου επικράτησε την Τετάρτη το μεσημέρι σε εξ’ αναβολής ματς της Δόξας Ραχούλας με σκορ 2-0 για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη εικόνα, σημείωσαν δύο γρήγορα γκολ και κατάφεραν να φτάσουν σε μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλό και μάλιστα από το 70’ αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Καγιάνι.

Τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημειώθηκαν σε διάστημα τριών λεπτών και εκεί κρίθηκε ουσιαστικά όλο το ματς.

Στο 24’ ο Πάσιος Παναγιώτης έκανε το 1-0 με σουτ, ύστερα από κάθετη του Μπαντή Γιώργου. Στο 27’ ο Τσακίρης Κώστας έκανε το 2-0 με κεφαλιά, από πάσα του Μπαντή Γιώργου στην πλάτη της άμυνας. Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Μπαντής Γ. στο 60’.

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Παναγιωτόπουλος, Πάσιος Β., Γκαραγκούνης Χαρ. (70’ Τσακίρης Βαλ.), Γκαραγκούνης Β., Καρακώστας (80’ Γκαραγκούνης Λ.), Καρατζούνης, Τσακίρης Κ., Μπαντής Γ. (87’ Τάκης), Γαλάνης, Πάσιος Α., Πάσιος Παν.

Δόξα Ραχούλας (Θοδωρής Σκύφτας): Ξεσφίγγης, Καραπετσάνης (68’ Κομπόλι), Τζάνακας, Διαμάντης, Τζανακούλης, Γκομοσίδης, Τάχος, Βλησσαρούλης Ν., Αργυρακούλης (46’ Μηταλούλης), Σταμουλάκης (46’ Σταμπολάκης), Καγιάνι.

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης Δ., Καρδούλας Γ., Νάκας Χ.

Χρήστος Γκατζούλης