Βαθμολογία

Υπόθεση ενός ημιχρόνου για τον Απόλλωνα

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Απόλλωνας, που κέρδισε για την 24η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ, την Δόξα Αργυροπουλίου και κατέκτησε έτσι ακόμη ένα τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για την πρωτιά στο πρωτάθλημα.

Το Αργυροπούλι, είχε μια καλή στιγμή στο 11ο λεπτό, όταν ο Μπέλτσιος σε κενή εστία, έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Στο 34’, ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ, όταν ο Παππάς κέρδισε πέναλτι από τον Μεσημέρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντωνόπουλος, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0 για την ομάδα της Λάρισας.

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, σφραγίζοντας την νίκη, όταν στο 44ο λεπτό, ο Ιωαννίδης με όμορφο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, το Αργυροπούλι, είχε κάποιες καλές φάσεις απειλώντας με τον Τσιάγκο, ωστόσο το σκορ παρέμεινε ως είχε.

Απόλλων Λάρισας(Γιάννης Μάγγος): Φαρμάκας, Παππάς, Σάλα, Σκάκος, Εμμανουήλ, Σούλι(63’ Γεωργαντζιάς), Νάτσης, Ιωαννίδης(84’ Δαλαμπύρας), Χαρούλης(46’ Ευσταθιάδης), Αντωνόπουλος, Κολοβός.

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Α. του Α., Μεσημέρης, Μάρκου, Μπουζούκας(84’ Ελμάζι), Βλιώρας, Μπαχτσιβάνος Α. του Χ., Τιούτιος, Ζάχος, Κόκκορας, Τζανέκας(53’ Τσιάγκος), Μπέλτσιος(75’ Βογιατζής).

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Γκανάτσιου, Τσαπράζης.

Γιώργος Μητσιούλης