Βαθμολογία

Η Νεάπολη ακόμη βάζει γκολ!

Ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε μονόλογος για τους φιλοξενούμενους, που ήταν η Νεάπολη κόντρα στο Ομορφοχώρι αφού εκτός των τέσσερα γκολ που πέτυχε (0-4) είχαν και φάσεις και δοκάρια! Οι γηπεδούχοι δεν αντέδρασαν ποτέ.

Στο 20’ ο Σπανός μετά από μπαλιά του Νόκα με σουτ έκανε το 0-1. Στο 40’ φάση διαρκείας, σούταρε ο Νόκας που βρέθηκε τετ α τετ, απέκρουσε ο Μπίτης ασταθώς, η μπάλα ξανά στο Νόκα, αυτός σούταρε και πάνω από τον τερματοφύλακα, απέκρουσε ο αμυντικός πάνω στην γραμμή, εμφανίστηκε όμως ο Ζαφειράκης κάνοντας το 0-2.

Στο 55’ σέντραρε ο Ζαφειράκης παράλληλα, πήρε ο Τσανάς από το ύψος της μικρής περιοχής και έκανε το 0-3. Στο 70’ ο Σπανός ύστερα από σέντρα του Τσανά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στο 75’ κέρδισε πέναλτι ο Ζαφειράκης, εκτέλεσε ο Συμεωνίδης και έκανε το τελικό 0-4.

Δόξα Ομορφοχωρίου: Μπίτης, Βιλανάκης, Σκέντζας, Ζυγογιάννης (47’ Τσιάμης), Κουρούκας, Τσακαβίτης, Πασχαλίδης, Τσαλαμπύρας, Χριστοδούλου Ρ. (57’ Ασίκογλου), Πιτσαρής, Τζήμουλας.

Νεάπολη Λάρισας: Καραγιάννης, Συγκούνας, Καρανικολός, Συμεωνίδης, Μπαμπαλιούτας, Δεσπόπουλος, Μπουχλαριώτης, Τσανάς, Σπανός, Νόκας (70’ Κοτσίρας), Ζαφειράκης (75’ Μαρκολέφας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής Κ., Γκρέτσης Β., Ντανταλής Α.

Bάσω Γκατζούλη