Βαθμολογία

Διπλό για την Συκέα!

Η ομάδα της Συκέας επικράτησε με σκορ 1-2 στην Βερδικούσια η οποία διαμαρτύρεται και για πέναλτι που δεν δόθηκε στο 50’ σε ανατροπή του Μιχαλέ από τον τερματοφύλακα Αθανασόπουλο. Το πρώτο μέρος ήταν χλιαρό και ότι έγινε σημειώθηκε στην επανάληψη. Στο 57’ ύστερα από γύρισμα του Θάνου Γ. ο Δαούλας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Δοκάρι στο 40’ για τους φιλοξενούμενους με τον Μόκα.

Στο 75’ ισοφάρισε η Συκέα με καρφωτή κεφαλιά του Λάζου, ύστερα από φάουλ του Καρατζιώλη Χ. Στο 70’ ο Τάχατος έπιασε καλό σουτ στην κίνηση η μπάλα λίγο άουτ και στο 77’ ο Τσάτσος βρέθηκε μόνος του αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 78’ μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Οικονόμου Ν.Γ. έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 85’ η τελευταία φάση, κέρδισε πέναλτι ο Τέλιος το εκτέλεσε και έκανε το 1-2.

Προοδ. Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Κατίνας, Στατήρης, Καφφές, Ζερδαλής, Καρκατσέλας (75’ Οικονόμου Ν. ΑΘ.), Δαούλας Ε., Σινάπαλος (70’ Οικονόμου Ν.Γ.), Θάνος Θ., Μηχαλές, Θάνος Γ. (60’ Δίμκος)

ΑΟ Συκέας (Σπύρος Μούτσιος): Αθανασόπουλος, Παλιγιάννης, Καρατζιώλης Λ. (60’ Μητούλας), Τέλιος, Λάζος, Παλάσκας, Τσάτσος (85’ Χασιώτης), Κουζιώνης, Ντόκος (60’ Τάχατος), Μόκας, Καρατζιώλης Χ.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής Γ., Κεραμίδας Ν., Νίκζας Α.

Βάσω Γκατζούλη