Βαθμολογία

Το ντέρμπι η Λάρισα 2012!

Ένα πολύ δυνατό ματς που ήταν ντέρμπι διεξήχθη στον Τύρναβο ανάμεσα στον Αστέρα και την Λάρισα 2012. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν και ανέβηκαν και άλλο στη βαθμολογία με σκορ 2-4. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, στο 10’ με σουτ έξω από την περιοχή με τον Μάντζα. Στο 20’ μετά από λάθος απόκρουση του Μπαντή Β. πήρε ο Καντιλάρ και έκανε το 0-2. Στο 43’ κέρδισε πέναλτι ο Αστέρας με τον Πάσιο Π., εκτέλεσε ο Μπαντής Γ. και έκανε το 1-2.

Στο 52’ μετά από ωραίο συνδυασμό του Φλώρου Παναγ. και του Βάσσου, η μπάλα πήγε στον Γαρυφαλλόπουλο και αυτός με σουτ έκανε το 1-3. Στο 75’ ωραίο σουτ του Βάσσου και 1-4, νωρίτερα στο 60’ ο ίδιος παίκτης είχε τετ α τετ αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 65’ εκτέλεσε κόρνερ ο Μπαντής Γ. η μπάλα στο δοκάρι, πέντε λεπτά μετά κάθετο δοκάρι ο Γαλάνης και στο 85’ κέρδισε πέναλτι ο Πάσιος Π. και ο Μπαντής Γ. έκανε το 2-4.  

Αστέρας Τύρναβου 2010 (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Β., Καραγκούνης Β. (60’ Τάκης), Καραγκούνης Χ., Καραγκούνης Δ. (70’ Καραγκούνης Λ.), Καρατζούνης, Καρακώστας, Πάσιος Π., Τσακίρης Β. (50’ Πάσιος Α.), Γαλάνης, Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Παπαζήσης, Φλώρος Α. (46’ Γεωργίου Γ.), Φλώρος Παντ., Ξαφάρας, Τιτσόπουλος, Καντιλάρ, Φλώρος Παναγ., Σάββας Α., Κίτσιος (50’ Γαρυφαλλόπουλος), Μάντζας (70’ Σκέντζας), Βάσσος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας Α., Μακρής Κ., Κοντοβασίλης Γ.

Βάσω Γκατζούλη