Βαθμολογία

Τις φάσεις το Συκούριο, τη νίκη ο Πλατύκαμπος

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι στο Συκούριο, αφού ο τοπικός Κίσσαβος έχασε του κόσμου τις φάσεις και στο τέλος κατάφερε να χάσει από το νεανικό συγκρότημα του Πλατυκάμπου με σκορ 0-1. Στο 93’ το γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 15’ μετά από σέντρα του Κώτσια Ν. πήρε ο Αλεξανδρίδης έβγαλε ο πολύ καλός Παϊτέρης. Στο 20’ μετά από καλή πάσα του Νεμπεγλέρα, πήρε ο Κανταρίνος, πλάσαρε τον Παϊτέρη και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 35’ μετά από φοβερό συνδυασμό του Αλεξανδρίδη και του Κώτσια Ν., ο τελευταίος σούταρε απέκρουσε ο αμυντικός το ριμπάουντ πήρε ο Νεμπεγλέρας και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 65’ μετά από καλή ενέργεια του Κάτσα, βγήκε Τζούρας, αυτός έκανε σουτ, αλλά ο Παϊτέρης ήταν ξανά εκεί. Στο 66’ ο Κώτσιας Ν. έκανε τη σέντρα, πήρε ο Αλεξανδρίδης, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε άουτ.

Στο 70’ ο Πικούλης δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση. Και στο 81’ ο Κεχαγιάς εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η επέμβαση του Παϊτέρη ήταν ξανά εκπληκτική. Για τον Πλατύκαμπο δύο καλές στιγμές με τον Μαυρομάτη στο 72’ και τον Φώτο στο 78’ να στέλνουν την μπάλα άουτ. Στο 93’ ο Μαυρομάτης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Κίσσαβος Συκουρίου (Μάκης Αλεξούλης): Πετγαζλής, Κορδέλας, Βαρσάμης (40’ Τζούρας), Γκανάτσιος, Αγγέλης, Νεμπεγλέρας, Κάτσας (75’ λ.τ. Κεχαγιάς), Κανταρίνος, Αλεξανδρίδης, Πικούλης, Κώτσιας Ν. (82’ Μητσογιάννης).

ΠΑΕ Δήμου Πλατυκαμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Δήμτσας, Καμπουρογιάννης, Αργυρούλης, Καραχάλιος, Λαβαντσιώτης (63’ Κατσιάνας), Μαυρομάτης, Χαρταλάμης, Φώτος, Σεϊζης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντόπουλος Ι., Καραμπούλας Θ., Μάνος Β.

Βάσω Γκατζούλη