Βαθμολογία

Το «καθάρισε» στην επανάληψη ο Π.Ο.Ε.

Ο Π.Ο.Ε. κατάφερε να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα κερδίζοντας με σκορ 2-0 την αξιόμαχη Ραχούλα και να πλησιάσει και άλλο στην κορυφή. Το παιχνίδι ήταν περισσότερο κέντρου, στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν φάσεις, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά στην επανάληψη όταν δέχθηκε στο 47’ το γκολ με πέναλτι χάθηκε η ψυχολογία και κατάφερε να κάνει μόλις τρεις καλές φάσεις. Αντίθετα ο Π.Ο.Ε. στο 92’ «κλείδωσε» τη νίκη.

Στο 47’ ύστερα από ανατροπή του Ματούλα, ο Ελευθεριάδη εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 1-0. Στο 58’ έπιασε ένα καλό σουτ ο Μηταλούλης η μπάλα πέρασε άουτ, στο 65’ ο Γκομοσίδης σούταρε μπόκαρε όμως ο Γκουτζουρέλας. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 68’ ένα πολύ καλό σουτ του Καζάνι πέρασε σύριζα άουτ. Για τον Π.Ο.Ε. δύο καλά σουτ στο 70’ και 75’ με τον Φτίκα, αλλά ο Ξεσφίγγης ήταν εκεί. Το ίδιο συνέβη και στο 80’ όταν το σουτ του Ελευθεριάδη μπλόκαρε ξανά ο κίπερ της Ραχούλας. Το 2-0 για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 92’ με ωραίο φάουλ του Ματούλα να καταλήγει στα δίχτυα.  

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Αβέλλας, Μπαργιάννης (85’ Ζυγογιώργος), Καζάκης, Περτζιόνι, Αθανασέλος, Καραμάνος (68’ Γκαμπέτας), Ελευθεριάδης (55’ Ντούφας), Φτίκας, Ματούλας, Σιαφαρίκας.

Δόξα Ραχούλας (Θοδωρής Σκύφτας): Ξεσφίγγης, Τζανακούλης, Τζανάκας, Τέγος, Βλησσαρούλης Ν., Κομπόλι (53’ Μηταλούλης), Καραπετσάνης, Γκομοσίδης, Τάχος, Σταμπολάκης Θ. (70’ Αργυρακούλης Β.), Σταμουλάκης (46’ Καζάνι).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος Α., Αναστασίου Γ., Κομισόπουλος Σ.

Βάσω Γκατζούλη