Βαθμολογία

Μένει δεύτερος

Μετά και την εύκολη νίκη επί του Δολιχιακού με 2-1 ο Αετός Αμυγδαλέας παραμένει μόνος δεύτερος πίσω από τον Απόλλων Λάρισας. Το γκολ ήρθε σχετικά νωρίς. Μόλις στο 12ο λεπτό ο Φούντας θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή. Ο ίδιος θα αναλάβει και την εκτέλεση και θα κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν αλλά ο Παναγιώτου δεν τα κατάφερε.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο παραγωγικό έχοντας δύο τέρματα στο σύνολο. Στο 55’ ο Μαυρουδής θα σφραγίσει την νίκη με σουτ μέσα από την περιοχή και θα κάνει το 2-0.

Ο Βελετάνης δεν κατάφερε να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του με σουτ που έκανε έτσι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 70’. Συγκεκριμένα ο Σουγλής με ωραίο πλασέ έκανε το τελικό 2-1.Να αναφέρουμε οτι η ομάδα της Αμυγδαλέας τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά από την 2η κίτρινη που είδε ο Φούντας στο 77’.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου (46′ λ.τ. Τέρπος), Μητράκας, Παπακωστούλης, Πολύζος Θ., Πολύζος Α., Μοσχοβίτης (70′ Σιούτας Δ.Σ.), Σιούτας Δ.Β. (66′ Ανδριανόπουλος), Ευαγγελούλης, Φούντας, Βελετάνης, Μαυρουδής Ι.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Λικάι, Σαπάκος, Κατσιαμήτας (66′ Μαρογιάννης), Σουγλής Σ., Κουτσογιάννης, Ζιάκος, Παναγιώτου, Σιαμαντούρας (75′ Παπακωνσταντίνου Α.), Τριανταφύλλι, Σουγλής Κ., Γκόγκουρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Μπουρουζίκας, Τσακνάκη.

Βασίλης Παπαχατζής