Βαθμολογία

Άνετα το Καλοχώρι, προβλήματα για Ακαδημία

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου κέρδισε εύκολα το εμπόδιο της φορμαρισμένης Ακαδημίας Τυρνάβου με σκορ 5-0. Αυτή η ήττα φέρνει τους φιλοξενούμενους πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή. Στο 13’ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να μπουν μπροστά στο σκορ αλλά το σουτ του Παπαχατζή Γιάννη θα περάσει λίγο άουτ. Το γκολ για το Καλοχώρι θα έρθει με πέναλτι στο 44’ το οποίο το εκτέλεσε ο Βενέτης.

Το δεύτερο ημίχρονο όρχησε όπως τελείωσε το πρώτο. Με πέναλτι. Συγκεκριμένα στο 46’ ο Βλίωρας θα ανατρέψει τον Σαμπάνη και ο Βενέτης θα κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του. Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν.

Ο Κουβεντάρης θα βγει τετ-α-τετ αλλά το πλασέ θα αποκρούσει ο Μαρδάνης. Ο Βενέτης θα προειδοποιήσει με δοκάρι στο 59’ για να έρθει στο 61’ να σκοράρει από κοντά για το 3-0. Το 4-0 θα γίνει στο 86’ με τον Σπυρόπουλο να παίρνει το ριμπάουντ ύστερα από το δοκάρι του Ταχτιντή. Το τελικό 5-0 θα το κάνει ο Ταχτιντής με σουτ μέσα απο την περιοχή στο 90’.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μάρκου Χ-Β. Μαλαχτάρας, Καπετάνι (63’ Παϊδης), Έξαρχος, Σαϊτης, Σπυρόπουλος, Ταχτιντής, Βενέτης (80’ Καραϊσκος), Σαμπάνης (66’ Μάρκου Π.).

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγίας): Βλιώρας, Κατσαρός (30’ Παπαχατζής Β.), Μεζίνι, Τσίτσα (46’ Κουβεντάρης) Δασκαλόπουλος, Παπαχατζής Γ., Χαρισούλης, Σπυρόπουλος, Στάμου, Κουσιάνας (70’ Κόκκας), Μπάκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Καραγιάννης, Ντίνου.