Βαθμολογία

Έδειξε από την αρχή τα δόντια της

Νίκη με σκορ 4-1 πήρε η Λάρισα 2012 απέναντι στην Δόξα Ομορφοχωρίου, για το πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Λάρισας ήταν ανώτερη και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα κατάφερε να φτάσει σε αυτήν την νίκη.

Οι γηπεδούχοι, έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους, μιας και προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Ξαφάρα, που έγραψε το 1-0. Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες είχαν κάποιες επιθέσεις και προσπάθειες για γκολ, οι οποίες όμως, σταματούσαν πάνω στις δυνατές άμυνες, αλλά και λόγω των λαθών. Μοναδική εξαίρεση, ένα δοκάρι που είχε ο Ασίκογλου στο 40ο λεπτό για το Ομορφοχώρι.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι, έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Βάσσος έκανε το 2-0 για την ομάδα της Λάρισας στο 55ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι, μείωσαν σε 2-1, όταν ο Νίκος Ιορδανίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βιλανάκης.

Η Λάρισα 2012, έκανε το 3-1 στο 82ο λεπτό, με τον Μάντζα, ενώ το τελικό 4-1, διαμόρφωσε στο 86ο λεπτό ο Βασιλείου.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Μπρούσας, Φλώρος Παν., Φλώρος Παντ., Ξαφάρας, Βασιλείου, Δόνος, Σάββας(67’ Γκόλτσιος), Νταής, Μάντζας, Δαλαμπύρας(65’ Γαρυφαλλόπουλος), Σκέντζας(46’ Βάσσος).

Δόξα Ομορφοχωρίου(Χρήστος Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης, Κουρούκας, Τσιάμης Χρ., Βιλανάκης, Σκέντζας, Χριστοδούλου Σ.(27’ Ασίκογλου, λ.τ.), Χριστοδούλου Ρ.(75’ Ιορδανίδης Χρ.), Τσακαβίτης, Πασχαλίδης, Ιορδανίδης Ν., Τζήμουλας.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Βοηθοί: Ντούρμα, Τσακνάκη.

Γιώργος Μητσιούλης