Βαθμολογία

Προόδευσε η Ανάβρα μέσα στον Πλατύκαμπο!

Μια κακή παρένθεση ήταν η εντός έδρας ήττα για την Ανάβρα από την Αμυγδαλέα, αφού το Σάββατο πέρασε με σκορ 0-2 από τον Πλατύκαμπο.

Tης Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και για τις δύο ομάδες, όμως η Ανάβρα ευτύχησε πολύ νωρίς να ανοίξει το σκορ καθώς στο 2’ ύστερα από σέντρα του Σχοινά μέσα στην περιοχή πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Σαπουνάς αλλά αστόχησε, ο Δημόπουλος όμως με την δική του κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Λίγα λεπτά μετά στο 20’ μεγάλη ευκαιρία για την Ανάβρα, όταν εκτέλεσε κόρνερ ο Κορδαλής και ο Γιαννουλέας αστόχησε από πολύ κοντά. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι μονομαχίες έδιναν και έπαιρναν με την φιλοξενούμενοι ομάδα να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.

Στην επανάληψη και στο 46’ είχε την καλύτερη στιγμή ο Πλατύκαμπος, όταν ο Λαβαντσιώτης, εκτέλεσε κόρνερ καταχτυπημένο από δεξιά, ο Μαυρομάτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως στο 66’ η Ανάβρα έκανε το 0-2, όταν ανατράπηκε ο Κουρμπάτι μέσα στην περιοχή, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο Κορδαλής και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο πρόεδρος της Ανάβρας κ. Γιάννης Γιαννουλέας, ευχαριστεί θερμά για την άψογη φιλοξενία.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Χαρταλάμης, Καμπουρογιάννης, Αργυρούλης, Καραχάλιος, Σεϊζης, Λαβαντσιώτης (71’ Κατσιάνας), Φώτος, Μαυρομάτης, Δήμτσας.

Ανάβρα (Γιώργος Κεραμάρης): Τσικόπουλος (80’ Λεμονής), Κουρμπάτι, Χαϊδούλης (70’ Γεωργοβίτσας), Γιαννουλέας, Γκόγκας, Ανδρώνης, Κορδαλής, Ριζούλης, Σαπουνάς (48’ Γάκης), Σχοινάς, Δημόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας Α., Παπαδημητρίου Χ., Δεληγιάννη Α.