Βαθμολογία

Την είδε «Άγιος Βασίλης» ο Κανάκης

Εύκολα ξεπέρασαν το εμπόδιο της Βερδικούσιας οι Νέες Καρυές με 3-0 σε ένα πλούσιο σε ευκαιρίες παιχνίδι. Ο Βάιος Κανάκης μοίραζε δώρα στους συμπαίκτες του έχοντας τρεις ασίστ.

Στο πρώτο ημίχρονο την υπεροχή την είχαν οι γηπεδούχοι. Έτσι στο 5’ ο Αετόπουλος θα κάνει την παράλληλη μπαλιά με τον Κανάκη να αστοχεί από κοντά. Στο 12’ ο ίδιος παίχτης θα χάσει ένα τετ-α-τετ όπως και στο 38ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με δύο σουτ των Δαούλα Ε. Στο 35’ και Μιχαλέ στο 40’ χωρίς να βρουν δίχτυα.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο ευκαιρίες στα πρώτα πέντε λεπτά με τους Κανάκη και Περδίκη να αστοχούν σε τετ-α-τετ. Απο εδώ και πέρα αρχίζουν τα «πάρε βάλε» του Κανάκη. Πρώτα στο 62’ θα βρει τον Τσικρίκα για το 1-0, στο 78’ τον Τσαχουρίδη ο οποίος ψύχραιμα θα κάνει το 2-0 και στο 81’ τον ίδιο παίχτη για το 3-0 με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να μειώσουν στο 83’ αλλά το σουτ του Μιχαλέ θα διώξει σε κόρνερ ο Καλλιμάνης με το σκορ να μένει στο 3-0.

Νέες Καρυές (Νίκος Βλαχούλης): Καλλιμάνης, Καψαλός, Παπακωνσταντίνου, Περδίκης Σ., Γκούγκλας (46′ Νίκα), Περδίκης Ν., Τσικρίκας (85′ Χατζηγρηγορίου Ρ.), Χίος, Αετόπουλος, Δεσύλλας (75′ Τσαχουρίδης), Κανάκης.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Μάνης (60′ Καρκατσέλας Σ.), Καφφές, Κατίνας, Βαρσάμης (60′ Θάνος Θ.), Δαούλας Ευθ., Σινάπαλος, Οικονόμου Ν.Γ., Μιχαλές, Οικονόμου Ν. Αθ. (75′ Καρκατσέλας Ν.), Στατήρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Νατσιούλας, Γκρέτσης.

Βασίλης Παπαχατζής