Βαθμολογία

Έτσι απλά ο Π.Ο.Ε

Πέρασε ο Π.Ο.Ε από την δύσκολη έδρα του Δολιχίου με 0-1 σε ένα «φτωχό» παιχνίδι. Ο μοναδικός σκόρερ ήταν ο Ελευθεριάδης που έδωσε το 3ποντο στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο πρώτο ημίχρονο. Στο 38’ είχαν διπλή ευκαιρία με τον Παπακωσταντίνου αλλά ο Γκουτζουρέλας θα κρατήσει ανέπαφη τη εστία του. Αυτήν ήταν και η μόνη αξιοσημείωτη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο η εικόνα έμεινε ίδια. Στο 60’ ο Ελευθεριάδης θα ανοίξει το σκορ με σουτ κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και δύο λεπτά αργότερα είχαν δοκάρι με τον Παναγιώτου και έτσι δεν θα αλλάξει το σκορ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Η ομάδα του Δολιχίου είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά το 75’ αφού ο Καλτέκης θα δεχθεί κόκκινη κάρτα αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν.

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Λικάϊ, Σαπάκος, Νούσιας, Τριανταφύλλι, Μπέλτσιος (75′ λ.τ. Θεοδωράκης Στ.), Σουγλής Στ., Ράμμος, Παναγιώτου, Σιαμαντούρας (80’ Σκάντος), Σουγλής Κ., Παπακωσταντίνου.

Π.Ο.Ε. (Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Ζυγογιώργος (65′ Λίκα), Αβέλλας, Ελευθεριάδης, Περτζιόνι, Γκαμπέτας, Καραμάνος (90′ Αθανασέλος), Σιαφαρίκας (46′ Ντούφας), Φτίκας, Ματούλας, Καλτέκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης, Ακρίβος, Διαμάντης Χ.

Βασίλης Παπαχατζής