Βαθμολογία

Ο Κόκκορας «λάλησε» τρεις φορές!

Το Αργυροπούλι ανέβηκε στο βαθμολογικό πίνακα κερδίζοντας μέσα στη Νεάπολη την ομώνυμη ομάδα με σκορ 0-3 με τον Δημήτρη Κόκκορα να είναι ο καλύτερος παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας αφού πέτυχε και τα τρία γκολ, ενώ είχε και δοκάρι! Στο 22’ ο Τσιάτσιος έκανε καλό σουτ για το Αργυροπούλι όμως πέρασε άουτ. Στο 30’ ο Κόκκορας έπιασε την κεφαλιά και βρήκε στο δοκάρι.

Στο 55’, 70’ και 85’ ο Κόκκορας βρέθηκε τετ α τετ και με σουτ έγραψε και τα τρία γκολ αντίστοιχα. Στο 85’ δέχθηκε καταπληκτική πάσα από τον Μπέλτσιο και έβαλε το τρίτο γκολ.

Για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλοί, μόλις στο 2’ ο Ζαφειράκης πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, απέκρουσε όμως ο Μπαξεβάβος. Στο 15’ και 25’ δυο καλά σουτ του Σπανού έβγαλε ο Μπαξεβάνος, στο 30’ ο Δεσπόπουλος έκανε το σουτ έβγαλε όμως ο τερματοφύλακας, στο 35’ το σουτ του Σπανού απέκρουσε πάλι ο Μπαξεβάνος και στο 50’ ο Τσανάς μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Μπαξεβάνος.

Νεάπολη Λάρισας: Καραγιάννης, Συγκούνας, Συμεωνίδης, Ρεμπάσιος, Παπαευαγγέλου, Καρανικολός (60’ Παπαχρήστος), Μπουχλαριώτης, Δεσπόπουλος, Τσανάς, Σπανός, Ζαφειράκης (70’ Μπαμπαλιούτας).

Αργυροπούλι (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαξεβάνος, Μάρκου, Μπουζούκας, Τσούτσας (55’ Μπέλτσιος), Μεσημέρης, Τιούτιος, Μπαξεβάνος, Βλιώρας, Τσιάγκος (35’ λ.τ. Ελμάζι), Κόκκορας, Ζάχος (80’ Τζαμέκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης Χ., Δεληγιάννη Ε., Καραθάνος Ε.

Βάσω Γκατζούλη