Βαθμολογία

Πέρασε από την Ραχούλα το Καλοχώρι!

Με σκορ 2-4 πέρασε η Αναγέννηση Καλοχωρίου από την έδρα της Ραχούλας κερδίζοντας την τοπική Δόξα. Πολλά τα παράπονα από τους γηπεδούχους από την διαιτητική τριπλέτα.

Στο 15’ ο Καζάνι έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ δύο λεπτά μετά ο Βενέτης με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα. Στο επόμενο λεπτό ο Ταχτιντής με πλασέ κάνει την ολική ανατροπή, για να κάνει το 2-2 στο 65’ ο Γκομοσίδης.

Στο 69’ ο Σπυρόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-3 και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του και στο 73’ ο Ταχντιντής με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-4. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Διαμάντη και Γκομοσίδη αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το ματς. Η αναμέτρηση ήταν ενδιαφέρουσα με τις δύο ομάδες να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητα.

Ραχούλα (Θοδωρής Σκύφτας): Ξεσφίγγης, Βλησσαρούλης Ν. (46’ Σταμουλάκης), Διαμάντης, Τέγος, Θεοχαρούλης, Κομπόλι (Σταμπολάκης), Τάχος, Τζανακούλης, Μηταλούλης (63’ Αργυρακούλης), Καζάνι, Γκομοσίδης.

Καλοχώρι (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μαρδάνης, Σαϊτης, Μάρκου Β., Μαλαχτάρης, Έξαρχος, Καπετάνι, Σπυρόπουλος, Βενέτης (85’ Καραϊσκος), Σαμπάνης (75’ Σαμαράς), Μάρκου Κ. (80’ Παιδής), Ταχτιντής.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής Κ., Καραμπούλας Θ., Πατέτσος Γ.

Χρήστος Γκατζούλης