Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: «Δίκαια στην πρώτη θέση»

Ο Απόλλων Λάρισας τοποθετήθηκε με γραπτή δήλωση στα όσα ανέφερε η ομάδα των Νέων Καρυών για το μεταξύ τους παιχνίδι. Αναλυτικά: Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε τη διαμαρτυρία της ομάδας των Ν.Καρυών στο μεταξύ μας αγώνα. Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης σεβόμενοι όμως την ιστορία της ομάδας μας, δε μας επιτρέπετε να αφήσουμε να πλανώνται λαθεμένες εντυπώσεις.

Το σκορ στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο και ίσως η αποδοχή της ανωτερότητας του Απόλλωνα από την ομάδα των Ν.Καρυών, θα ήταν μια καλή αρχή για την αναβάθμιση του αθλήματος.

Η ομάδα του Απόλλωνα βρίσκεται στην πρώτη θέση δίκαια και με πολύ αγώνα, σεβόμενος και υπολογίζοντας κάθε αντίπαλο. Δε θα αφήσουμε κανέναν και τίποτα να υποτιμήσει την προσπάθεια και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών, τα ων προπονητών, και όλων όσων παλεύουν για την αξιοπιστία της ομάδας μας και την επάνοδο της εκεί όπου ανήκει.

Όλοι μας έχουμε αδικηθεί και πιθανόν να αδικηθούμε , αλλά άλλο η διαμαρτυρία και η αντίδραση κατά την διάρκεια του αγώνα και άλλο οι αναιτιολόγητες και αβάσιμες ανακοινώσεις διαμαρτυρίας.

Με τιμή το Δ.Σ του Απόλλωνα Λάρισας