Βαθμολογία

Στεργιάδης: «Θα κυνηγήσουμε την άνοδο»

Η Λάρισα 2012, τις τελευταίες αγωνιστικές, πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, έχοντας καταφέρει να κάνει ένα σερί νικών, οι οποίες την έφεραν πολύ κοντά στις πρώτες και προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πέρα από το καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα καταφέρνει τώρα τελευταία να παίρνει και τα αποτελέσματα από τα παιχνίδια και μπορεί στο τέλος να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Το athleticlarissa, ήρθε σε επαφή με τον προπονητή της ομάδας, Θοδωρή Στεργιάδη, ο οποίος τόνισε τα εξής για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του: «Η ομάδα μας, στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, πάει από το καλό στο καλύτερο. Καλό ποδόσφαιρο, παίζαμε και στον πρώτο γύρο, αλλά στον δεύτερο καταφέραμε να το συνδυάσουμε και με το να παίρνουμε παράλληλα το αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι με το Αργυροπούλι, θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες ήταν καλές, ωστόσο εμείς ήμασταν που καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ. Από εκεί και πέρα, εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε Κυριακή».

Θα κυνηγήσετε τις πρώτες θέσεις;

«Σίγουρα, υπάρχει μια διαφορά από τις πρώτες θέσεις που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία, όμως εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας για την άνοδο, χωρίς φυσικά αυτό να είναι αυτοσκοπός για εμάς. Από εκεί και πέρα, αν έρθει η άνοδος καλώς».

Ένα σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα;

«Η Α1’ Ερασιτεχνική, φέτος είναι πιο ανταγωνιστική από κάθε άλλη χρονιά. Έχουν έρθει ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένης αξίας σε αυτό το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχουν και ομάδες όπως ο Απόλλωνας και ο Π.Ο.Ε., που του δίνουν άλλη δυναμική. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι ο Απόλλωνας θα είναι πρωταθλητής και 3-4 άλλες ομάδες, θα κοντραριστούν για τις άλλες δύο προνομιούχες θέσεις».

Γιώργος Μητσιούλης