Βαθμολογία

Κερδίζει και με ένα ο Πλατύκαμπος

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε ο Πλατύκαμπος, μέσα στην έδρα της Βερδικούσιας, όπου και κέρδισε την Προοδευτική και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη, η ομάδα του ορεινού χωριού, φαίνεται πως θα έχει δύσκολο έργο μπροστά της, όσον αφορά την παραμονή της.

Μόλις στο 12ο λεπτό, ο Σεΐζης βγήκε τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Δαούλα, τον τερματοφύλακα της Βερδικούσιας, όμως να αποκρούει. Στο 18’, ο Σεΐζης είχε ακόμα μια καλή στιγμή, όμως το σουτ που δοκίμασε πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σεΐζης, μπορεί να έχασε ακόμα μια ευκαιρία, στα πρώτα λεπτά, ωστόσο σαν δημιουργός, τα πήγε θαυμάσια, μιας και στο 81ο λεπτό, βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Κατσιάνα και αυτός σημείωσε το 0-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Τέλος, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους γηπεδούχους, το γκολ του Πλατυκάμπου, ελέγχεται για οφσάιντ, ενώ από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έχουν κάποια παράπονα από την διαιτησία, καθώς θεωρούν ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι στο 87ο λεπτό, σε προσπάθεια του Κατσιάνα.

Προοδευτική Βερδικούσιας(Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δημ., Καφφές, Μάνης, Μούμος, Δαούλας Ευθ., Βαρσάμης(60’ Οικονόμου Ν. του Α.), Στατήρης, Σινάπαλος, Οικονόμου Ν. του Γ., Δήμκος, Μιχαλές.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου(Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Χαρταλάμης, Καραχάλιος, Καμπουρογιάννης, Αργυρούλης, Δήμτσας, Μαυρομάτης, Σεΐζης, Φώτος(63’ Κατσιάνας), Λαβαντσιώτης(86’ Λέτσιος).

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Τσακνάκη, Μουτζουρούφης.

Γιώργος Μητσιούλης