Βαθμολογία

«Ανεβασμένο» το Συκούριο

Νίκη με σκορ 4-1 πήρε ο Κίσσαβος Συκουρίου, απέναντι στον Δολιχιακό και ανέβηκε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Φαίνεται πως από τότε που ο Μάκης Αλεξούδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αυτήν πάει από το καλό στο καλύτερο και προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν και η σημερινή της εμφάνιση.

Μόλις στο 20ο λεπτό, ο Αλεξανδρίδης, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ένα τέταρτο αργότερα, ο Νεμπεγλέρας συνδυάστηκε ωραία με τον Κάτσα, με τον δεύτερο να κάνει το 2-0, ενώ προηγουμένως, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι, με τον Κεχαγιά.

Στο δεύτερο μέρος, το Συκούριο, κατάφερε να φτάσει και α τρίτο τέρμα, όταν στο 70’, ο Βαρσάμης, βρήκε από αριστερά τον Πικούλη και αυτός με κεφαλιά, σημείωσε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι, μείωσαν προς στιγμήν, με τον Κουτσογιάννη στο 76’, ωστόσο η χαρά δεν κράτησε πολύ, μιας και δύο λεπτά αργότερα, ο Αλεξανδρίδης, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο Κίσσαβος, πέτυχε ακόμα ένα τέρμα, το οποίο ακυρώθηκε από τον διαιτητή ως οφσάιντ, ενώ ο Πικούλης, είχε δοκάρι στο 85ο λεπτό. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, μιας και ο Τσάτσος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, για εξύβριση αντίπαλου.

Κίσσαβος Συκουρίου(Μάκης Αλεξούδης): Μαλλιόπουλος, Κορδέλας, Βαρσάμης(72’ Θεμελής), Γκανάτσιος, Αγγέλης, Νεμπεγλέρας, Κάτσας, Κεχαγιά(65’ Κανταρίνος), Αλεξανδρίδης, Πικούλης, Κώτσιας Ν.(81’ Κώτσιας Αντ.).

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης, Τριανταφύλλι, Σιαμάτρας, Ράμμος, Σαπάκος, Σουγλής Στ., Κατσιαμήτας(55’ Τσάτσος), Παναγιώτου, Σουγλής Κ.(72’ Κουτσογιάννης), Γκόγκουρας, Λιόλιος(46’ Σιαμαντούρας).

Διαιτητής: Χήτος Βοηθοί: Ντούρμα, Στεργίου.

Γιώργος Μητσιούλης