Βαθμολογία

Δεν σταματά πουθενά η Λάρισα 2012!

Από νίκη σε νίκη η Λάρισα 2012! Αυτή τη φορά κέρδισε εκτός έδρας την Δόξα Αργυροπουλίου με σκορ 1-3. Το συγκρότημα του Θοδωρή Στεργιάδη ανέβηκε και άλλο στην βαθμολογία και σίγουρα ελπίζει γι’ ακόμη καλύτερη συγκομιδή στη συνέχει αφού η ομάδα είναι σε μεγάλη φόρμα.

Από την άλλη η Δόξα Αργυροπούλιου θα επιδιώξει στη συνέχεια να τα πάει καλύτερα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς. Στο 18’ ο Κίτσιος Δ.  με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι στο 25’ θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν με τον Τσιάγκο Α., αλλά το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.  

Ο Βλιώρας στο 36′ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά και πάλι η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 47’ ο Βάσσος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 64’ το Αργυροπούλι κατάφερε να μειώσει με τον Μπέλτσιο (1-2). Στο 89’ ο Μάντζας με πλασέ μετά από πάσα του Δαλαμπύρα, διαμόρφωσε το τελικό 1–3.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μεσημέρης, Μπουζούκας, Βλιώρας, Τσούτσας, Τιούτιος, Ελμάζι (46′ Μπέλτσιος), Ζάχος (81′ Τζανέκας), Κόκκορας, Μπαχτσιβάνος Στ., Τσιάγκος.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπρούσας, Γεωργίου (70′ Φλώρος Αντ.), Ξαφάρας, Φλώρος Παντ., Βασιλείου, Δόνος, Σάββας, Νταής (60′ Φλώρος Παν.), Δαλαμπύρας, Κίτσιος (40′ λ.τ. Βάσσος), Μάντζας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος, Κεραμίδας, Δήμου.