Βαθμολογία

Μπορούσε και το κάτι παραπάνω η Νεάπολη

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ανάμεσα σε Νεάπολη Λάρισας και Συκέα. Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Τάχατος έβγαλε μια ωραία πάσα για τον Μόκα και αυτός σημείωσε το 0-1, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Συκέα, κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, όταν ο Μόκας, επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με το οποίο κέρδισε τον Καραγιάννη και έκανε το 0-2, λίγο πριν την συμπλήρωση του 60ου λεπτού. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα της Λάρισας δεν πτοήθηκε και κατάφερε να απαντήσει σχετικά γρήγορα.

Συγκεκριμένα, στο 67’, ο Τσανάς μείωσε σε 1-2, ενώ ο Σπανός στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Μάλιστα, ο Ζαφειράκης, με τον Συμεωνίδη, έχασαν μοναδικές ευκαιρίες να πετύχουν τέρματα και να σώσουν την παρτίδα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Τέλος, σημειώνεται, ότι η ομάδα της Συκέας, έχει αρκετά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, αλλά όχι από τους επόπτες.

Νεάπολη: Καραγιάννης, Συγκούνας, Δεσπόπουλος, Συμεωνίδης, Ρεμπάτσιος, Μπουχλαριώτης, Μπαμπαγιούτας(75’ Βράνας), Ζαφειράκης, Σπανός, Τσανάς, Παπαχρήστος.

Συκέα(Σπύρος Μούτσιος): Αθανασόπουλος, Καρατζιώλης Λ., Κουλιούμπας(80’ Μπατσίλας), Μητούλας, Λάζος, Παλάσκας, Τσάτσος, Κουζιώνης, Τάχατος(76’ Ντόκος), Μόκας, Παληγιάννης.

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Χατζηλιώντας, Παραφέστας

Γιώργος Μητσιούλης