Βαθμολογία

Αφιερωμένη στον Βλιώρα!

Ανατροπή και έφυγε για παραμονή η Ακαδημία Τυρνάβου

Μεγάλο διπλό πήρε η Ακαδημία Τυρνάβου στο Ομορφοχώρι με 1-2 αν και στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με 1-0. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς και δυσκόλευε τους παίχτες αλλά το θέαμα δεν έλειπε.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Μόλις στο 6’ οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Βλιώρα έχοντας δοκάρι με τον Τζαλαμπίρα. Η απάντηση ήρθε 4 λεπτά αργότερα με τον Στάμου. Συγκεκριμένα η Ακαδημία πίεζε ψηλά και ο Στάμου έβαλε την κόντρα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα με την μπάλα να κολλάει πάνω στην γραμμή στις λάσπες και στην συνέχεια θα απομακρυνθεί από τους αμυντικούς.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Μπάκος με λόμπα θα νικήσει τον Ιορδανίδη αλλά η μπάλα θα χτυπήσει το κάθετο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν και στο 16’ ο Βίδρας θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 41’ ο Τζήμουλας θα εκμεταλλευτεί τις κόντρες και με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι άλλο στροφές και μέσα σε 5 λεπτά γύρισαν το παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Κόκκα. Στο 60’ ο Κόκκας θα κάνει την παράλληλη μπαλιά και ο Στάμου με ψύχραιμη προβολή θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 65’ θα γίνει η ανατροπή με σκόρερ τον Βασίλη Κόκκα. Ο Μπάκος θα βγάλει την σέντρα και ο Κόκκας με άψογη κεφαλιά θα δώσει την νίκη στην ομάδα του κάνοντας το 1-2.

Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Μπάκος θα δώσει στον Χαρισούλη και ο τελευταίος θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ στο 67’. Στο 75’ πάλι ο Μπάκος με μπαλιά «ξυράφι» θα βγάλει τετ-α-τετ τον Στάμου αλλά η μπάλα θα βγει μόλις άουτ. Η τελευταία φάση ήρθες στο 79’. Ο Γιάννης Μπάκος προσπάθησε να ξανά κρεμάσει τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να χτυπάει δοκάρι.

Στο 88’ σημειώθηκε ένα φάουλ υπέρ τον τερματοφύλακα της Ακαδημίας Δημήτρη Βλιώρα στην σύγκρουσή του με τον Πασχαλίδη. Οι παίχτες χτύπησαν κεφάλι με κεφάλι με αποτέλεσμα ο Βλιώρας να αποχωρήσει έχοντας σκίσει το σαγόνι του και νοσηλεύτηκε στο Γενικό νοσοκομείο της Λάρισας. Η ομάδα του εύχεται καλή ανάρρωση και του αφιερώνει την νίκη.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Χρήστος Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης Ν, Τσιαμής (56’ Αζίκογλου), Κουρούκας, Σκέντζας, Βιλανάκης, Τζακαβίτης, Χριστοδούλου Ζ, (69’ Πιτσάρης), Πασχαλίδης, Τζήμουλας(73’ Χριστοδούλου Ρ.), Τζαλαμπίρας, Ιορδανήδης Ν.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγίας): Βλιώρας, Βάνης (33’ Παπαχατζής Β), Μεζίνι, Δασκαλόπουλος, Τσίτσα, Παπαχατζής Γ, Κόκκας (65’ Σπυρόπουλος), Βίδρας, Χαρισούλης, Μπάκος( 80’ λ.τ Κατσαρός), Στάμου.

Διαιτητική τριπλέτα: Μαστροδήμος, Αρχόντης, Μάνος.