Βαθμολογία

«Άλωσε» την Ανάβρα ο Αετός Αμυγδαλέας!

Ο Φούντας σημείωσε και τα δύο γκολ για την ομάδα του

«Χρυσάφι» αποδείχθηκε η νίκη του Αετού στην Ανάβρα με σκορ 0-2, ένα αποτέλεσμα που φέρνει κοντά στην κορυφή την ομάδα, αφού έπιασε την δεύτερη θέση και άφησε στο παρελθόν τις μέτριες εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από την άλλη η Ανάβρας έμεινε πίσω τέσσερις βαθμούς και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μπροστά στον κόσμο της. Το παιχνίδι ήταν δυνατό από τα πρώτα λεπτά και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 6’ και στο 36’ ουσιαστικά να «κλειδώσουν» τη νίκη από νωρίς. Η Ανάβρα είχε καλές φάσεις όμως ο Κωνσαντίνου κράτησε ανέπαφη την εστία του. Έτσι δεν μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει. Μια πολύ σπουδαία νίκη για τον Αετό που αν την διαχειριστεί σωστά θα είναι στις ομάδες που θα αλλάξουν κατηγορία.

Στο 2’ ένα ωραίο σουτ έπιασε ο Δημόπουλος στην κίνηση μέσα στην περιοχή, με υπερένταση σε κόρνερ ο Κωνσταντίνου. Στο 6’ έβγαλε ωραία μπαλιά ο Μαυρουδής Γ., βρέθηκε προωθημένος ο Φούντας και με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 7’ έγινε σέντρα από τον Ριζούλη, πήρε την κεφαλιά ο Γκόγκας, κόντραρε η μπάλα σε αντίπαλο, στρώθηκε στον Δημόπουλο, αυτός έκανε το σουτ, έπιασε ο Κωνσταντίνου. Στο 8’ ο Μπουζώνας έπιασε το σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 36’ από φάουλ του Μαυρουδή Γ., πήρε την κεφαλιά ο Αντωνίου, στρώθηκε η μπάλα στον Φούντα και αυτός με σουτ διπλασίασε τα τέρματά του και έκανε το 0-2.

Στο 37’ ωραίο σουτ του Ριζούλη εξουδετέρωσε ο Κωνσταντίνου. Στο 65’ καλοτυπωμένο κόρνερ του Σχοινά, ο Σαπουνάς βρέθηκε τετ α τετ αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τέλος στο 87’ ωραίο σουτ έπιασε ο Μαυρουδής Γ. στην μικρή περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και βγήκε κόρνερ.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Κεραμάρης): Τσικόπουλος, Κουρμπάτι, Χαϊδούλης, Αντωνίου, Γκόγκας, Ριζούλης, Δημόπουλος (77΄Γιαννουλέας Κ.), Κορδαλής, Πεζής (46’ Σαπουνάς), Σχοινάς, Μπουζώνας (65’ Γάκης).

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Μαυρουδής Α., Παπακωστούλης, Πολύζος Μ., Πολύζος Α., Μητράκας, Ανδριανόπουλος (65’ Σιούτας Δ.Β.), Ευαγγελούλης (85’ Σιούτας Δ.Σ), Φούντας (80’ Αλεξάντρ), Μαυρουδής Γ., Μοσχοβίτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Καρακώστας, Αναστασίου.

*Σε λίγο και άλλο θέμα με περισσότερες εικόνες!