Βαθμολογία

Νίκη ο Απόλλων, παράπονα οι Καρυές

Ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε την Κυριακή το μεσημέρι με 3-0 τις Νέες Καρυές με τα γκολ να σημειώνονται από το 65’ μέχρι το 85’. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην επανάληψη να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων που κατάφεραν για 65’ να σταθούν με αξιώσεις. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, αλλά η οργανωμένη άμυνα των Καρυών τους δυσκόλεψε.

Στο 17’ ο Σιδέρης και στο 23’ ο Αετόπουλος απείλησαν για την φιλοξενούμενη ομάδα, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως υπάρχουν και παράπονα από διαιτητικές αποφάσεις από την ομάδα του Νίκου Βλαχούλη.

Ο Απόλλωνα στο 65’ με σουτ του Κολοβού έκανε το 1-0, στο 70’ ο Αντωνόπουλος με σουτ το 2-0 και σο 85’ ο Κολοβός με πλασέ το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Φαρμάκας, Ορλάντο (70’ Γεωργαντζάς), Εμμανουήλ, Σκάκος, Παππάς, Σούλι, Νάτσης, Αντωνόπουλος, Ιωαννίδης (75’ Ευσταθιάδης), Μπόντε, Χαρούλης (55΄Κολοβός).

ΑΟ Νέων Καρυών 2012 (Νίκος Βλαχούλης): Φιλοκώστας, Σιδέρης (73’ Γκούγκλας), Περδίκης Σ., Παπακωνσταντίνου, Καψαλός, Πιστόλας, Χατζηγρηγορίου Τ., Χίος, Δεσύλλας (46’ Κανάκης), Αετόπουλος (73’ Νίκα).

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης, Δεληγιάννη, Παπαδημητρίου.

Χρήστος Γκατζούλης