Βαθμολογία

Αναγεννημένη στην Δολίχη

Νίκη με σκορ 0-2 πήρε η Αναγέννηση Καλοχωρίου, μέσα στην έδρα του Δολιχιακού για την 21η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Καλοχωρίου, έκανε μια καλή εμφάνιση και με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης.

Οι γηπεδούχοι, αν και είχαν κάποιες ευκαιρίες με τους Τριανταφύλλι και Παναγιώτου, δεν κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ. Στο 25ο λεπτό, το Καλοχώρι μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Μπούνα έκανε μια σέντρα και η μπάλα κατάληξε στα δίχτυα, μετά από παρέμβαση αμυντικού, που προσπάθησε να διώξει.

Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, όταν στο 62ο λεπτό, ο Ταχτιντής, βρήκε με ωραία πάσα τον Μπούνα, που με κεφαλιά έκανε το 0-2, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Δολιχιακός(Κώστας Καζάκης): Λικάι, Μπέλτσιος(46’ Κατσιαμήτας), Σιαμάτρας, Κουτσογιάννης, Σαπάκος(83’ Σκάντζος), Ζιάκος(55’ Τσάτσος), Σουγλής Στ., Τριανταφύλλι, Σουγλής Κ., Παναγιώτου, Γκόγκουρας.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Γιώργος Κεραμάρης): Μαρδάνης, Σαμαράς, Μηλιόπουλος, Μαλαχτάρης, Έξαρχος, Καπετάνι(65’ Τσιαντούλης), Σπυρόπουλος, Βενέτης, Μπούνα, Ταχτιντής(68’ Σαΐτης), Σαμπάνης(73’ Μάρκου Κ.)

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Βοηθοί: Νίκζας, Καραθάνος.

Γιώργος Μητσιούλης