Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Συκούριο

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κίσσαβο Συκουρίου και την Προοδευτική Ανάβρας, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι, αν και άνοιξαν το σκορ αρχικά, στα τελευταία λεπτά του δευτέρου μέρους, η ομάδα της Ανάβρας κατάφερε να ισοφαρίσει και να φύγει τουλάχιστον με τον πόντο.

Στο 10ο λεπτό, ο Κίσσαβος, έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ με τους Νεμπεγλέρα και Πικούλη να απειλούν από κοινού, αλλά να μην τα καταφέρνουν. Στην συνέχεια, χάθηκαν ευκαιρίες με τους Πικούλη και Νίκο Κώτσια για τον Κίσσαβο, ενώ το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κορδέλας, βρήκε με ωραία μπαλιά τον Νίκο Κώτσια, που έβγαλε την σέντρα και ο Αλεξανδρίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0 στο 55ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κορδέλας είχε δοκάρι για το Συκούριο.
Από την άλλη, η Ανάβρα απείλησε με τους Πεζή και Ριζούλη. Τελικά, στο 85ο λεπτό, ο Δημόπουλος με κεφαλιά κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να κάνει το 1-1, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Κίσσαβος Συκουρίου(Μάκης Αλεξούδης): Πετγαζλής, Κορδέλας, Κάτσας, Γκανάτσιος, Αγγέλης, Νεμπεγλέρας, Κανταρίνος(82’ Κεχαγιάς), Θεμελής(Βαρσάμης), Αλεξανδρίδης, Πικούλης, Κώτσιας Ν.(75’ Μητσογιάννης).

Προοδευτική Ανάβρας(Γιώργος Κεραμάρης): Τσικόπουλος, Κουρμπάτι, Χαϊδούλης, Γκόγκας, Αντωνίου, Ριζούλης, Κορδαλής(80’ Γιαννουλέας), Μπουζώνας(82’ Σχοινάς), Δημόπουλος, Πέζης, Γάκης(60’ Μαλλιάρας).

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βοηθοί: Ακρίβος, Μακρής.

Γιώργος Μητσιούλης