Βαθμολογία

Νίκησε και συνεχίζει στην κορυφή ο Απόλλωνας

Νίκη με σκορ 0-2 πήρε ο Απόλλων Λάρισας, μέσα στην έδρα του Πλατυκάμπου και διατήρησε την διαφορά που έχει από τους διώκτες του στην κορυφή του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να πετύχει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους γηπεδούχους ωστόσο, να έχουν παράπονα, διότι όπως θεωρούν, στην αρχή των προσπαθειών, είχε προηγηθεί φάουλ και στις δύο περιπτώσεις.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Μαυρομάτη και Φώτο. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Ιωαννίδης, με σουτ σημείωσε το 0-1 για την ομάδα του Γιάννη Μάγγου. Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλωνας μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει το παιχνίδι και έτσι έφτασε και σε δεύτερο γκολ, αυτήν την φορά με τον Ιωαννίδη, που σημείωσε το 0-2.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι, είχαν και δύο δοκάρια, με τον Νάτση, στο 50ο και 70ο λεπτό.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου(Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Χαρταλάμης, Καμπουρογιάννης, Σεΐζης, Λαβαντσιώτης(50’ Ζάχος, λ.τ.), Φώτος, Δήμτσας, Χονδροδήμος(32’ Μαυρομάτης), Αργυρούλης, Κατσιάνας(37’ Καραχάλιος).

Απόλλων Λάρισας(Γιάννης Μάγγος): Κουσιάς, Ρολάντο(85’ Μούτσιος), Εμμανουήλ, Σκάκος, Γεωργαντζιάς, Κολοβός, Ιωαννίδης, Σούλι, Νάτσης(85’ Δαλαμπύρας), Αντωνόπουλος, Μπόντε(60’ Ευσταθιάδης).

Διαιτητής: Βλιώρας Βοηθοί: Τσαπράζης, Κοντοβασίλης.

Γιώργος Μητσιούλης