Βαθμολογία

Συνεχίζει ασταμάτητος

Ακόμα μια νίκη πήρε ο Π.Ο.Ε, τέταρτη σε σειρά αυτήν την φορά απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα Τυρνάβου σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι (3-2). Το πρώτο ημίχρονο πέρα από τα γκολ δεν είχε άλλη καλή ευκαιρία. Στο 35’ οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ με σουτ του Τζήκα για να έρθει ο Γιώργος Μπαντής πέντε λεπτά αργότερα με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ να ισοφαρίσει σε 1-1 οπού ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν ίδια. Στο 55’ και ύστερα από μπαλιά «ξυράφι» του Ζυγογιώργου, ο Καραμάνος με κεφάλια κάνει το 2-1. Ο Αστέρας αντέδρασε και στο 70’ με φάση «καρμπόν» ο Μπαντής Γ. θα χριστεί ξανά σκόρερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα. Ομως οι γηπεδούχοι είχαν τον τελευταίο λόγο. Ο Καζάκης στο 77’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκαμπέτα θα κάνει το τελικό 3-2. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν για 3η φορά πάλι με τον Γιώργο Μπαντή να κάνει άλλα δύο σουτ αλλά δεν τα κατάφερε.

Π.Ο.Ε. (Νίκος Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Πρετζιόνι, Παπαδήμος (90′ Γκανάτσιος), Καζάκης, Ελευθεριάδης, Γκαμπέτας, Ντούφας (46′ Ζυγογιώργος), Σιαφαρίκας, Καραμάνος, Ματούλας, Τζήκας (70′ Αθανασέλος).

Αστέρας Τυρνάβου (Σάκης Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Β. (80′ λ.τ. Παναγιωτόπουλος), Καρατζούνης, Γκαραγκούνης Χ., Γκαραγκούνης Δ., Φουντούνας, Καρακώστας, Τσακίρης Κ., Μπαντής Γ., Πάσιος Π., Γκαραγκούνης Ελ., Γαλάνης (50′ Πάσιος Β.).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Χατζηλιώντας, Τσιτρούλης.

Βασίλης Παπαχατζής