Βαθμολογία

Ισοπαλία και μέτριο παιχνίδι στη Ραχούλα

Ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι διεξήχθη στην Ραχούλα, όπου η τοπική Δόξα με νέο τεχνικό το Θοδωρή Σκύφτα αναμετρήθηκε με την Δόξα Ομορφοχωρίου στο τελικό 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς δεν είχε φάσεις, εκτός από τα δύο γκολ που σημειώθηκαν. Το πρώτο για τους γηπεδούχους στο 25’ όταν από κόρνερ του Κουμπόλι, έκανε το γυριστό σουτ ο Καζάνι, η μπάλα βρήκε στο Ασίκογλου και έγινε το 1-0 (αυτογκόλ).

Λίγο πριν το γκολ στο 18’ μια καλή φάση για το Ομορφοχώρι, ο Ρουμελιώτης έκανε ένα καλό σουτ από το κέντρο και η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι.

Στην επανάληψη τα πράγματα δεν διορθώθηκαν, το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα, όταν στο 54’ ο Πασχαλίδης κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα για το Ομορφοχώρι.

Η Ραχούλα πίεσε για να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα, δεν το κατάφερε ποτέ! Είχε δύο καλές στιγμές στο 60’ με τον Κυριάκο και τον Κουμπόλι να κάνουν το ένα – δύο και με τον πρώτο να κάνει το σουτ, αλλά να το εξουδετερώνει ο Ιορδανίδης.

Στο 65’ μία καλή σέντρα από τον Τζανακούλη, πήρε την κεφαλιά ο Μηταλούλης, με υπερένταση έδιωξε ο Ιορδανίδης. Λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα, τα πνεύματα «άναψαν» και δύο παίκτες αντίκρισαν την απευθείας κόκκινη. Ο λόγος για τον Πιλτσιούλη για την Ραχούλα και τον Ρουμελιώτη για το Ομορφοχώρι. Το ματς δεν άφησε θέαμα και καλές εντυπώσεις.

Δόξα Ραχούλας (Θοδωρής Σκύφτας): Ξεσφύγγης, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης Μ. (62’ Μηταλούλης), Πιλτσιούλης, Τέγος, Κυριάκος, Τάχος, Καζάνι, Καραπετσάνης, Κουμπόλι, Βλησσαρούλης (58’ Γκομοσίδης).

Δόξα Ομορφοχωρίου (Χρήστος Ντικολιανίδης): Ιορδανίδης, Ασίκογλου, Κουρούκας, Σκέτζας, Βιλανάκης, Τσακαβίτης, Πασχαλίδης, Τσαλαμπίρας, Χριστοδούλου Α. (46’ Ζηγογιάννης), Ρουμελιώτης, Πιτσαρής (60’ Τζήμουλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης Ν., Δήμου Γ., Κεραμίδας Ν.