Βαθμολογία

Η Αμυγδαλέα τις φάσεις, το βαθμό η Βερδικούσια

Ένα παιχνίδι χλιαρό και χωρίς μέση, αρχή και τέλος διεξήχθη στην Αμυγδαλέα, όπου ο τοπικός Αετός αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με την Προοδευτική Βερδικούσιας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ χλιαρά στο ματς και σπατάλησαν όλο το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δείξουν την παραμικρή δύναμη. Από την πλευρά της η Βερδικούσια κατέβηκε και ήταν παραταγμένη για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό.

Κρατούσε πολύ γερά την άμυνά της, έκλεινε τις επιθέσεις των γηπεδούχος. Στο 44’ για την Αμυγδαλέα, όταν μέσα από την περιοχή εκτέλεσε φάουλ ο Πολύζος Α., πήρε την κεφαλιά ο Φούντας και απέκρουσε ο Δαούλας.

Στην επανάληψη άσκησαν περισσότερη πίεση οι γηπεδούχοι, δημιούργησαν τρεις καλές φάσεις με τον Φούντα στο 60’ να πιάνει την κεφαλιά αλλά να αποκρούει ο Δαούλας πάνω στην γραμμή, στο 70’ με τον Μαυρουδή τον Γιάννη αλλά να διώχνουν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή και με τον Ανδρεόπουλο να κάνει το σουτ, αλλά να αποκρούει πάλι ο Δαούλας.

Για τους φιλοξενούμενους μια καλή στιγμή στο 79’, όταν ύστερα από κόρνερ του Καφφέ, έδιωξε με κεφαλιά ο Πολύζος, πήρε το ριμπάουντ ο Στατήρης, έδιωξε δύσκολα ο Κωνσταντίνου. Τελικά φαίνεται αυτό που έκαναν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, γιατί κάλυψε όμορφα ο 11ατος παίκτης της Βερδικούσιας, ο τερματοφύλακας Δαούλας την ομάδα του.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Μητράκας, Παπακωστούλης, Πολύζος Α., Πολύζος Θ., Σιούτας Δ.Σ (57’ Μοσχοβίτης), Ανδριανόπουλος (70’ Μεμάϊ), Ευαγγελούλης (85’ Μαυρουδής Α.), Φούντας, Μαυρουδής Ι., Σιούτας Δ.Β.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας Δ., Καφφές, Μάνης (85’ Καρκατσέλας Ν.), Μούμος, Ζερδαλής, Θάνος Θ., Στατήρης, Σινάπαλος Γ., Οικονόμου Ν.Γ. (83’ Βαρσάμης), Μηχαλές, Καρκατσέλας Σ. (78’ Οικονόμου Ν.Α).

Διαιτητική τριπλέτα: Μαστοροδήμος Χ., Μάνος Β., Στεργίου Γ.