Βαθμολογία

Καλύτερα που χτυπάει τώρα το καμπανάκι…

Ο Χρήστος Γκατζούλης γράφει στο athleticlarissa.gr για την εμφάνιση της ΑΕΛ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και κάνει διαπιστώσεις για το πρώτο επίσημο ματς, καθώς και την επόμενη μέρα


Κανείς σίγουρα εδώ στη Λάρισα δεν περίμενε να εξελιχθεί έτσι το χθεσινό παιχνίδι του Αλκαζάρ…

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πώς είναι δυνατόν μια ομάδα που δημιουργήθηκε με τις καλύτερες προοπτικές, θα είχε αυτή την εικόνα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς, πόσο μάλιστα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ήθελα να περάσουν κάποιες ώρες μετά το… πατατράκ και με καθαρότερο μυαλό να γράψω κάποιες σκέψεις μου για τα όσα είδα χθες, καθώς και για το πώς θα πρέπει να διαχειριστούμε όλοι μας αυτή την ήττα που δεν είναι και καταστροφική στην τελική.

Αγωνιστικά η ομάδα είναι αλήθεια παρουσίασε χθες μια κάκιστη εικόνα και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε πως μπορεί να κάνει κάτι για να το ανατρέψει αυτό. Όσοι βρεθήκαμε στο Ελατοχώρι και παρακολουθήσαμε την ΑΕΛ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας αλλά και στα φιλικά που έδωσε, σε καμία στιγμή δεν παρουσίασε αυτή την εικόνα που είδαμε όλοι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Πολλά λάθη, ασύνδετες γραμμές, δεν υπήρχε καθαρό μυαλό και ένα αδικαιολόγητο άγχος από παίκτες που έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που από μία εμφάνιση θα ανακηρύξω την ομάδα πρωταθλήτρια, ούτε όμως θα τα ισοπεδώσω και όλα. Σίγουρα αυτό που είδαμε χθες δεν ήταν ΑΕΛ, το θέμα είναι τί μπορεί να αλλάξει και σε περίπου 15 ημέρες η ομάδα να παρουσιαστεί διαφορετική.

Προσωπικά εγώ πιστεύω πως μπορεί. Έχει τους παίκτες, την ποιότητα και τη δυναμική ώστε η ΑΕΛ να παρουσιαστεί μεταμορφωμένη προς το καλύτερο.

Θεωρώ πως αυτή η ήττα θα πρέπει να λειτουργήσει ως καμπανάκι για την συνέχεια και ίσως να είναι καλύτερα που ήρθε τώρα! Δεν είναι καλό όμως να ισοπεδώνουμε τα πάντα και ξαφνικά να βγάζουμε άπαντες άχρηστους, ούτε φυσικά και να αισιοδοξούμε στον υπέρμετρο βαθμό και να θεωρούμε πως η ΑΕΛ θα κάνει περίπατο. Παν μέτρον άριστο!