Βαθμολογία

Άρωμα Δάφνης στην τριάδα

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε η Δάφνη Γλαύκης που κέρδισε τον Κίσσαβο Συκουρίου και αφού ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων ηττήθηκε με 2-0 από τον Δολιχιακό, πλέον πέρασε αυτήν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα της Γλαύκης ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της σε όλο το παιχνίδι, παρά τον εκνευρισμό που υπήρξε κάποιες στιγμές και κατάφερε να κερδίσει δίκαια την ομάδα του Συκουρίου, που έκανε φιλότιμες προσπάθειες.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το σκορ άνοιξε από πολύ νωρίς στο παιχνίδι, όταν μόλις στο 9ο λεπτό ο Νίκος Βράκας εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά και βρήκε τον Υφαντή στην περιοχή, που με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0 για την ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη.

Στην συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο με τις δύο ομάδες να περιορίζονται κυρίως σε μακρινά σουτ και δυνατές μονομαχίες.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό ο Μπατζογιάννης με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή κατάφερε να κάνει το 2-0 για την ομάδα της Γλαύκης. Στο 62’ ο ίδιος παίκτης δοκίμασε ένα σουτ από δεξιά, το οποίο όμως κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Τσιαγκάλης, έδωσε την μπάλα στον Νίκο Βράκα, αυτός μπήκε στην περιοχή και έκανε ένα διαγώνιο σουτ, το οποίο πέρασε άουτ.

Το Συκούριο είχε μια ευκαιρία στο 66’ όταν ο Πικούλης δοκίμασε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ. Στο 88ο λεπτό, η Δάφνη είχε κι άλλη ευκαιρία, όμως το σουτ του Υφαντή πέρασε άουτ.

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Αποστόλου, Μπαρτζιάλης(36’ Τσιώλης Ευ.), Υφαντής, Σμυρλής, Τσιώλης Ν.(72’ Χειμώνας), Βεργής, Τσιαγκάλης, Βράκας Ν.(90’ Γελαλής), Μπατζογιάννης.

Κίσσαβος Συκουρίου(Θανάσης Τσώτσος): Καραγιάννης, Βαρσάμης Θ., Βαρσάμης Δ., Γκανάτσιος, Κακαγιάννης Χρ., Κώτσιας Ν., Κορδέλας, Καλλιμάνης(85’ Τόπης), Καραποστόλης, Πικούλης(90’ Τζιούρας), Αλεξανδρίδης.