Βαθμολογία

Ευρεία νίκη και ελπίζει ο Ροδιακός

Νίκη με σκορ 4-0 κατάφερε να πάρει ο Ροδιακός, που επικράτησε με αυτό το σκορ μέσα στην έδρα του της Αναγέννησης Φαρσάλων και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για την παραμονή του στην κατηγορία, μιας και έφτασε τους 34 βαθμούς.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, κατέβηκαν να αγωνιστούν σε αυτό το ματς με 11 μόλις ποδοσφαιριστές, καθώς δεν υπήρχαν αλλαγές λόγω τραυματισμών, φροντιστηρίων αλλά και της αδιαφορίας ορισμένων παικτών όπως μας τόνισαν οι άνθρωποι της ομάδας. Μάλιστα, οι περισσότεροι από τους παίκτες που κατέβηκαν σε αυτό το παιχνίδι, είναι μικροί σε ηλικία και ανήκουν στα τμήματα υποδομής της Αναγέννησης.

Στο 12ο λεπτό του αγώνα, ο Ροδιακός είχε δοκάρι σε σουτ του Ρόκα, με τον Γκατζανά αρχικά να αποκρούει την μπάλα και αυτήν στην συνέχεια να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ. Στο 27’ ο ίδιος παίκτης είχε και πάλι δοκάρι για την ομάδα του, ενώ στο 30’ ήρθε και η πρώτη ευκαιρία για την Αναγέννηση, όταν ο Γιάννης Θεοχάρης βρέθηκε τετ α τετ με τον Μόρα, με τον δεύτερο να αποκρούει την μπάλα.

Στο 33’ άνοιξε το σκορ του παιχνιδιου, όταν ο Παζώλης έδωσε στον Φετάου και αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.  Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με δύο προσπάθειες του Χριστοδούλου στο 55’ και το 60’ να αποκρούονται από τον Μόρα.

Τελικά, η ομάδα των Φαρσάλων δεν άντεξε την πίεση και έτσι στο 70’ ο Ρόκα έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 72’ ο Τόρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Τέλος, στο 90’ ο Γκατζούλης διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την ομάδα της Ροδιάς.

Ροδιακός(Νίκος Αλεξούλης): Μόρας, Γκαμπέτας, Φετάου, Γιολδάσης(46’ Γκατζούλης), Παζώλης, Μπαλκουράς, Μαντζαφλάρας, Ρόκα, Αλεξόπουλος(75’ Γεροστέργιος), Πατρίκου(62’ Τόρης), Κάτσας.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Αγγελακόπουλος, Δημητρόπουλος, Ρούμπας, Περιτογιάννης, Σακάς, Θεοχάρης Ι., Κουτσικόπουλος Κ., Χριστοδούλου, Ζαγγανάς, Μπουλάρι.