Βαθμολογία

Καθάρισε από το πρώτο η Συκέα

Σπουδαίο διπλό κατάφερε να πάρει η Συκέα μέσα στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», επικρατώντας του Τοξότη με σκορ 1-2 και να φτάσει έτσι τους 55 βαθμούς, παραμένοντας παράλληλα στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να προηγηθούν από νωρίς, όταν ο Μπαλογιάννης κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Τσανάς, αλλά ο Τσούρης απέκρουσε την μπάλα. Τελικά, η Συκέα άνοιξε το σκορ στο 23’ με σουτ του Καραλή, που έκανε το 0-1. Στο 25’ ο Λέτσιος δοκίμασε ένα σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν ο Καραλής με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν, όταν ο Καραλής έβγαλε μια σέντρα και ο Τσέλα έκανε το 1-2. Στο 65’ ο Παληγιάννης βγήκε απέναντι στον Μπρούτσο, σε τετ α τετ έστειλε όμως την μπάλα άουτ, ενώ στο 80’ ο Καραλής της Συκέας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Σπαρτής, Κίτσιος(46’ Ταμανάκιας, 80’ Ρίζος), Κουδουμάκης(35’ Παππάς λ.τ.), Ντόντος, Τσανάς, Πεζής, Μπαλογιάννης, Τσέλα.

Συκέα(Δημήτρης Στάθης): Τσούρης(75’ Ξεσφύγγης λ.τ.), Κουλιούμπας, Κουζιώνης, Βασιλόπουλος(65’ Λάζος), Παλάσκας, Τάχατος, Ζιώζιας, Παληγιάννης, Καραλής, Λέτσιος, Καρατζιώλης(80’ Καρασίμος).