Βαθμολογία

Γκολ και θέαμα στην Δήμητρα Αγιάς

Αρκετά γκολ σημειώθηκαν στην αναμέτρηση που έγινε στην Δήμητρα Αγιάς, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Βουκεφάλα και βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 2-4. Η ομάδα της Λάρισας μπήκε πιο ορεξάτη στο γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς, με τους γηπεδούχους να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες, αλλά τελικά να γνωρίζουν την ήττα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο δεύτερο λεπτό, όταν ο Χαρούλης έκανε ένα σουτ ο Φιλοκώστας απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας ο Ακριβόπουλος με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 15’ ήρθε και δεύτερο γκολ για τον Βουκεφάλα όταν ο Χαρούλης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Φιλοκώστα και έκανε το 0-2, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Βουκεφάλα πέτυχαν και τρίτο τέρμα, όταν στο 50’ ο Νάτσης με σουτ από τα 25 μέτρα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3.

Στην συνέχεια, η Δήμητρα έκανε κάποιες προσπάθειες να επανακάμψει, όταν στο 60ο λεπτό κατάφερε να μειώσει με τον Σαμαρά, που μετά από πάσα του Βλάχου έκανε το 1-3. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ και να βάλει την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι, όταν έκανε το 2-3 με ατομική ενέργεια.

Παρ’ όλα αυτά ο Βουκεφάλας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έτσι στο 85’ ο Νόκας με πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος νωρίτερα έκανε το 2-4, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Βουκεφάλας είχε και δύο δοκάρια με τον Χαρούλη στο 87ο και το 90ο λεπτό, ενώ η Δήμητρα τερμάτισε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο γιατί ο Χατζής αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία στην φάση του πέναλτι.

Δήμητρα Αγιάς(Γιώργος Βερβέρης): Φιλοκώστας, Αθανασίου, Μυλωνάς, Παρασχάκης, Μανωλακούδης, Γεράκας, Βλάχος, Κωνσταντάς, Τσαγκαλάς, Σαμαράς, Χατζής.

Βουκεφάλας: Τσαβδάρης, Συγκούνας, Πανέτσος, Χατζής(65’ Κατσιμίχας), Παλάσκας, Αντωνίου, Κυριάκος(46’ Καραπέτσας), Νάτσης, Ακριβόπουλος, Νόκας, Χαρούλης.