Βαθμολογία

Όλα μηδέν στο Ζάππειο

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής στην Α1’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Βούναινα και Λαρισαϊκό, που έγινε στο γήπεδο του Ζαππείου το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα των Βουναίνων.

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν την φάση του αγώνα στα τελευταία λεπτά, με την οποία θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Στο 15ο λεπτό, ο Κουτσανίκας έκανε μια κεφαλιά με τους αμυντικούς του Λαρισαϊκού να διώχνουν πάνω στην γραμμή την μπάλα, κάτι που συνέβη και σε κεφαλιά του Σιάλτα. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως με τον Κώστα Τσαπράζη, τον Χατζηθεοδώρου και τον Τσιφλίζογλου, που δεν κατάφερε να σκοράρει σε τρεις περιπτώσεις που βγήκε τετ α τετ.

Από την άλλη η ομάδα της Λάρισας, είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Τσιμπουκλή, Γκιουρσάνη και Γιώργη, ενώ έχασε απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει, όταν στο 94’ ο Τσιμπουκλής έφυγε στην πλάτη της άμυνας, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Καραποστόλη, όμως αντί να πλασάρει προσπάθησε να τον περάσει με τον τερματοφύλακα των Βουναίνων να καταφέρνει τελικά να διώξει την μπάλα.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Κουτσανίκας, Αγγλόπουλος, Τσαπράζης Στ., Παλάσκας, Ακρίβος, Τσιφλίζογλου, Λίταινας(55’ Σιάλτας), Μερτζανίδης(75’ Χατζηλιάδης Κ.), Χατζηθεοδώρου(62’ Τικταπανίδης), Τσαπράζης Κ.

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μόσιαλος, Θεοχαρίδης, Κουρούκας, Κούνδουρος, Μπατσαράς(60’ Λώλος λ.τ.), Σαγάνης, Πασχάλης, Χύσα, Τσιμπουκλής, Γκιουρσάνης, Γιώργης(80’ Γενητσεφτσής).