Βαθμολογία

Αλλαγή Διαμάντι

Με δύο προσωπικά γκολ του Διαμάντη, που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 60ο λεπτό, η Δόξα Ραχούλας, κατάφερε να ανατρέψει το 0-1 με το οποίο προηγούνταν η Νέα Νίκη Νίκης και να πάρει έτσι μια σπουδαία νίκη, που την έφτασε στους 50 βαθμούς και μια ανάσα από την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος της Α1’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης, όταν ο Μηταλούλης στο 4ο λεπτό δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 15’ ο Καζάνι που βγήκε τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ. Στην συνέχεια, ευκαιρίες έχασαν και οι Γιαννακόπουλος και Γκομοσίδης.

Τελικά, η Νέα Νίκη Νίκης ήταν αυτήν που άνοιξε το σκορ όταν στο 25ο λεπτό ο «συνήθης ύποπτος» Μάρκος Βιλανάκης κατάφερε να σκοράρει και να βάλει μπροστά την ομάδα του, κάνοντας το 0-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα της Ραχούλας αύξησε την πίεση της και κατάφερε να γίνει απειλητική. Συγκεκριμένα, στο 70’ ο Γιαννακόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Κωνστάντο να αποκρούσει, ενώ στην συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε σε κόρνερ.

Τελικά, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 86ο λεπτό όταν ο Γκομοσίδης έκανε μια σέντρα στην περιοχή και ο Διαμάντης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-1. Μάλιστα, το σκηνικό επαναλήφθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού, όταν ο Γιαννακόπους εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια και πάλι ο Διαμάντης κατάφερε να σκοράρει να κάνει το 2-1 και την πλήρη ανατροπή για την ομάδα του.

Δόξα Ραχούλας(Μάκης Αλεξούδης): Τσιτουρτζής, Μαυρομιχάλης, Τσιάτας, Πιλτσούλης, Βλησαρούλης, Καραπετσάνης(65’ Τζέος), Γιαννακόπουλος, Τάχος, Μηταλούλης(60’ Διαμάντης), Γκομοσίδης, Καζάνι(90’ Κουμπόλι).

Νέα Νίκη Νίκης(Κώστας Παπαρίζος): Κωνστάντος, Χίος, Πετρίκης, Βιλανάκης Π., Βιλανάκης Ν., Βιλανάκης Γ.(70’ Κωνσταντίνου), Βιλανάκης Μ., Τέγος(65’ Πάνου), Δημητρίου, Παναγιώτου, Κουτσιαρής.