Βαθμολογία

Θεοδωράκης: «Ο Δολιχιακός έπρεπε να είναι μέσα στην πεντάδα»

Ο ποδοσφαιριστής του Δολιχιακού, Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε στα στούντιο του Best fm 93.9 και στην εκπομπή των Χρήστου Γκατζούλη και Θάνου Αναστασίου, «Στα Δίχτυα της Λάρισας», όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο για την ομάδα του και την προσπάθεια που κάνει στην Α1' Ερασιτεχνική κατηγορία, όσο και για τα τεκταινόμενα γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά η συζήτηση:

Κατ’ αρχάς, μπορείς να μας πεις λίγα λόγια για την φετινή πορεία της ομάδας σας;

«Αν και φέτος ξεκινήσαμε με άλλους στόχους, τώρα καταλήξαμε να διεκδικούμε την παραμονή γιατί κάποια πράματα δεν μας βγήκαν όπως τα θέλαμε. Ίσως έπαιξαν ρόλοι οι πολλοί τραυματισμοί και οι αρκετές απουσίες που είχαμε σε όλη την χρονιά. Σίγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο γιατί η ομάδα διαθέτει αρκετά καλό υλικό. Έπρεπε να είμαστε μέσα στην πεντάδα».

Υπάρχει δυνατότητα να τερματίσετε πιο ψηλά στην βαθμολογία;

«Αυτήν την στιγμή είμαστε μια χαρά και έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς. Σε κάθε παιχνίδι θα διεκδικούμε την νίκη για να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Πως σχολιάζεις το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Δαμασιακό;

«Πιστεύω ότι σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι ένα σημείο τους κρατούσαμε. Από εκεί και πέρα, ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση και δεν τα καταφέραμε».

Πως βλέπεις τα επόμενα παιχνίδια που έχετε μπροστά σας;

«Σίγουρα, μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους Αγίους Αναργύρους που θέλουν να σώσουν την χρονιά, μιας και έχουν κάποια αρνητικά αποτελέσματα τελευταία, αλλά κι εμείς θέλουμε το τρίποντο αφού έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε».

Πως σχολιάζεις το πιθανό ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης;

«Είναι λίγο περίεργα τα πράματα, γιατί ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα χωρίς να ξέρουμε πόσες ομάδες θα ανέβουν ή θα πέσουν. Είναι πολλά τα σενάρια».

Πόσο καιρό έχεις στον Δολιχιακό;

«Παίζω εκεί από το 2003, γιατί από εκεί κατάγομαι».

Υπάρχουν βλέψεις για κάτι μεγαλύτερο στο μέλλον;

«Ο κόσμος είναι δίπλα μας και δεν έχουμε παράπονο. Από εκεί και πέρα, γιατί όχι και λίγο παραπάνω αφού υπάρχει η στήριξη. Βέβαια, ρόλο παίζει και η απόσταση για να έρθει κάποιος στην ομάδα, αφού οι περισσότεροι έχουμε καταγωγή από εκεί».

Πόσες προπονήσεις κάνετε την εβδομάδα;

«Κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα και συνήθως είμαστε 20-25 άτομα σε κάθε προπόνηση και γίνεται καλή δουλειά».

Μπορείς να κάνεις ένα σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα;

«Φέτος, είναι από τις πιο ανταγωνιστικές χρονιές και κάθε ματς είναι ντέρμπι παρά την βαθμολογική θέση της ομάδας».

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που να ξεχωρίζουν στην κατηγορία και να μπορούν στο μέλλον να παίξουν σε παραπάνω κατηγορίες;

«Σίγουρα, οι ομάδες που είναι μπροστά έχουν άτομα που έχουν το μέλλον μπροστά τους, αυτό όμως είναι στο χέρι τους. Πρέπει να δουλέψουν».

Πως σχολιάζεις την εικόνα της ομάδας σας, που παρουσιάζει δύο πρόσωπα σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια;

«Παίζει ρόλο ο παράγοντας άγχος, κυρίως στα εντός έδρας γιατί ο κόσμος έχει απαιτήσεις και έτσι εμείς αγχωνόμαστε. Εκτός φυσικά, αν πετύχουμε κάποιο γκολ από νωρίς και στην συνέχεια να είμαστε απελευθερωμένοι».

Έχεις να προσθέσεις κάτι για το τέλος;

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει, την διοίκηση της ομάδας που οι άνθρωποι δουλεύουν και κάνουν ότι μπορούν σαν επαγγελματίες, τον προπονητή μας και τους συμπαίκτες μου».