Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για την Νέα Πολιτεία

Ακόμα μια νίκη κατάφερε να πάρει η Αστραπή Νέας Πολιτείας, αυτήν την φορά απέναντι στον Βουκεφάλα, τον οποίο κέρδισε με σκορ 0-2 και συνέχισε να συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τον Δαμασιακό. Η ομάδα της Νέας Πολιτείας έπαιξε καλύτερα, απέναντι σε έναν Βουκεφάλα που έκανε φιλότιμες προσπάθειες να πετύχει γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όταν στο 15ο λεπτό ο Ακριβόπουλος έκανε μια σέντρα από δεξιά, βρήκε τον Νόκα και αυτός έκανε μια κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Χαβίλα.

Στο 22’ ο Κολιοφούτης έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Καλτσά και αυτός μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και το ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην παρουσιάζουν ιδιαίτερο θέαμα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κολιοφούτης δοκίμασε ένα σουτ στο 49’ μετά από πάσα του Καλτσά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 56’ ο Βαβίτσας έδωσε στον Αρσένη και αυτός δοκίμασε ένα ωραίο σουτ με φάλτσο, αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Καλτσάς δοκίμασε ένα σουτ από αριστερά με την μπάλα να καταλήγει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για το 0-2. Στο 80ο λεπτό ο Αποστόλου βγήκε τετ α τετ, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας του Βουκεφάλα, Τσαβδάρης, απέκρουσε. Έτσι, το παιχνίδι τέλειωσε με το υπάρχον 0-2 να δίνει ένα ακόμα τρίποντο για την Αστραπή.

Βουκεφάλας: Τσαβδάρης, Συγκούνας, Παλάσκας, Γεωργαντζιάς, Αντωνίου(72’ Χατζής), Σιάρκος, Ακριβόπουλος, Κυριάκος(54’ Μπατζιανούλης), Νόκας, Νάτσης(66’ Πανέτσος), Χαρούλης.

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Χαβίλας, Βαβίτσας, Ζαφειρούλης, Χασιώτης, Παπαμάνος(72’ Αλεξανδρής), Κολιοφούτης, Καλτσάς, Μπατζέλας, Σουλτούκης(84’ Μηνάς), Αρσένης(78’ Κολλάτος), Αποστόλου.