Βαθμολογία

Μπουνές ο «λυτρωτής»!

Με δύο κεφαλιές του Σωτήρη Μπουνέ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δαμασιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του πολύ καλού Δολιχιακού και να πάρει μια σπουδαία νίκη με 2-0 που τον κρατά στην κορυφή μαζί με την Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες, πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο είδαμε την ομάδα του κ. Κώστα Καζάκη να είναι παρατεταγμένη πολύ σωστά, να έχει κλείσει τις διόδους και να μην μπορεί το Δαμάσι να δημιουργήσει παιχνίδι. Η ομάδα του Δολιχιακού είχε και αρκετές  ευκαιρίες και όσο το ματς ήταν στο 0-0 όλα ήταν ανοικτά.

Έπρεπε να φτάσει το ματς στο 76’ για να «λυτρωθεί» ο Δαμασιακός και από εκεί και πέρα η ομάδα του Δολιχιακού πάλεψε για την ισοφάριση, δεν τα κατάφερε και στο 86’ διπλασίασε τα τέρματα οι Δαμασιακός και σφράγισε το τρίποντο.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Πρατσίλας, Μπακαϊμης, Μουσιάρης, Τσιάλτας και φυσικά ο Μπουνές. Από τους φιλοξενούμενους τα αδέρφια Σουγλή (Στέφανος και Κώστας).

Το φιλμ του αγώνα

3’ Ωραίο σουτ του Μουσιάρη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Δολιχιακού.

16’ Σουτ του Μπουνέ έξω από την περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας ξανά.

25’ Σέντρα – φάουλ του Καρακάνου, προβολή του Λόλα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

30’ Σέντρα του Λόλα, πήρε τη μπάλα ο Μπουνές, αλλά δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να κάνει το σουτ, αφού του έφυγε το κοντρόλ.

39’ Κάθετη πάσα του Μουσιάρη στον Καλέση, ο οποίος σούταρε απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στη συνέχεια ο Μουσιάρης εκτέλεσε το κόρνερ, πήρε την μπάλα μέσα από πολλά σώματα ο Λόλας, έκανε το σουτ αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

52’ Σέντρα ο Λόλας, ο Καλέσης Α. πήρε τη μπάλα, μόνος του τετ α τετ με τον τερματοφύλακα η μπάλα άουτ.

55’ Σέντρα του Ζιάκου από πλάγια, έκανε το σουτ ο Πρακατές η μπάλα ξυστά άουτ.

72’ Σέντρα του Μουσιάρη, κεφαλιά ο Τσιάλτας, η μπάλα άουτ.

75’ Ο Μπουκουβάλας μπήκε μόνος του μέσα στην περιοχή, βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα έκανε το σουτ η μπάλα άουτ.

76’ Σέντρα του Μπακαϊμη από δεξιά, πήρε την κεφαλιά ο Μπουνές και την έστειλε στα δίχτυα (1-0).

79’ Σέντρα του Πρακατέ, έκανε το σουτ ο Νούσιας, η μπάλα άουτ.

81’ Σέντρα του Σουγλή Στέφανου, πήρε την κεφαλιά ο Καζάκης η μπάλα λίγο άουτ.

83’ Ο Μπουκουβάλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

86’ Σέντρα του Τσιάλτα, πήρε την κεφαλιά ο Μπουνές και έκανε το 2-0.

89’ Φάουλ του Μπουκουβάλα απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Δαμασιακός (Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Δαλαμάγκας (73’ Μανάκαρης), Μπακαϊμης, Καρακάνος, Πρατσίλας, Τσιάλτας, Μουσιάρης Δ., Καλέσης Α., Λόλας (87’ Λέτσιος Α.), Μπουκουβάλας, Μπουνές (88’ Δούκας).

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Ρουμπιές, Μπέλτσιος (46’ Σαπάκος), Ζιάκος (80’ Παπακωνσταντίνου Θ.), Σουγλής Σ, Θεοδωράκης (85’ Σουγλής Ζ.), Ντόκος, Καζάκης, Τριανταφύλι, Σουγλής Κ., Πρακατές.

Διαιτητική τριπλέτα:  Τζήλος, Καρακώστας, Δήμου.

 Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ…