Βαθμολογία

Όλα μηδέν στο Βιολογικό

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαρισαϊκό και Συκέα, με την ομάδα της Λάρισας να κατακτά έναν πόντο που σίγουρα την βοηθάει να ελπίζει στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν ευκαιρίες για γκολ με τον Γιώργη, στο 15ο και το 30ο λεπτό, με τον Γκιουρσάνη στο 25’ και μια κεφαλιά του Κούνδουρου στο 40’, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Λαρισαϊκός απείλησε στο 50’ με κεφαλιά του Κούνδουρου και στο 85’ με τον Τσιμπουκλή να μην μπορεί να πιάσει την μπάλα όπως θέλει στο σουτ που έκανε.

Από την άλλη, η Συκέα είχε δυο καλές ευκαιρίες με τον Λέτσιο στο 28’ και στο 45’, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε στο 65’ με ένα σουτ που πέρασε άουτ. Στο 70ο λεπτό, ο Παληγιάννης βγήκε τετ α τετ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Ζιώζιας Ν., σε κενή εστία έκανε ένα σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Λαρισαϊκός(Γιώργος Χατζής): Μπρούσας, Θεοχαρίδης, Κουρούκας, Κούνδουρος, Μπατσαράς, Σαγάνης, Γκιουρσάνης, Χύσα(70’ Γενητσεφτσής), Τσιμπουκλής, Πασχάλης, Γιώργης(55’ Λώλος).

Συκέα(Δημήτρης Στάθης): Ξεσφύγγης, Κουλιούμπας, Κουζιώνης, Βασιλόπουλος, Λάζος(75’ Ζιώζιας Δ.), Τάχατος, Ζιώζιας Ν., Παληγιάννης, Λέτσιος(80’ Κατσαντώνης), Καρατζιώλης(65’ Ντόκος), Χασιώτης.