Βαθμολογία

Δεν σταματούσαν τα Βούναινα

Σπουδαία νίκη πήρε η ομάδα των Βουναίνων μέσα στο Συκούριο, απέναντι στον Κίσσαβο με σκορ 2-4 κι έκανε έτσι ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να μπουν μπροστά στο σκορ από πολύ νωρίς όταν μόλις στο 5ο λεπτό ο Πικούλης με προσωπική ενέργεια έκανε το 1-0.

Παρ’ όλα αυτά η απάντηση ήταν άμεση για τους φιλοξενούμενους και έτσι ισοφάρισαν στο 10ο λεπτό όταν ο Αγγλόπουλος με σέντρα βρήκε τον Κουτσανίκα και αυτός έκανε το 1-1. Στο 25ο λεπτό ο Τσιφλίζογλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2, σημειώνοντας την απόλυτη ανατροπή. Δέκα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με ένα καταπληκτικό σουτ του Τσιφλίζογλου από τα 25 μέτρα.

Στο 42’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν πρόσκαιρα σε 2-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ με κομπίνα από τον Καρπαοστόλη. Στο δεύτερο μέρος, δεν σημειώθηκε κάτι το ιδιαίτερο μέχρι το 84ο λεπτό όταν ο Τσιφλίζογλου εκτέλεσε ένα φάουλ και η μπάλα κατέληξε στον Σιάλτα που μέσα από την περιοχή με σουτ έκανε το 2-4. Τέλος, στο 90ο λεπτό τα Βούναινα είχαν και οριζόντιο δοκάρι με τον Κυριάκο Χατζηλιάδη.

Κίσσαβος Συκουρίου(Θανάσης Τσώτσος): Καραγιάννης, Αγγέλης, Τόπης(90’ Τζιούρας), Βαρσάμης Θ., Κακαγιάννης Χρ., Κώτσιας Ν., Κορδέλας, Καλλιμάνης, Καραποστόλης, Πικούλης(90’ Λανάρας), Αλεξανδρίδης.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Κουτσανίκας, Αγγλόπουλος, Παλάσκας, Τσαπράζης Στ., Ακρίβος(50’ Σιάλτας), Τσιφλίζογλου, Λίταινας(85’ Χατζηλιάδης), Τσαπράζης Κ., Μερτζανίδης, Χατζηθεοδώρου(55’ Παπακώστας).